Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Συγκέντρωση 5 Δεκέμβρη ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο – έκτρωμα της κυβέρνησης

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο – έκτρωμα της Κυβέρνησης δεν θα περάσει!

    Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των αυτοαπασχολούμενων, μικρών επαγγελματιών και επιστημόνων και καλούμε τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες, τους συνταξιούχους, τους κατοίκους του νησιού, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση,  την Τρίτη 5 Δεκέμβρη, στις 12.00 το μεσημέρι στην Πλατεία Σαπφούς, απαντώντας με ένα ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ στα σχέδια της κυβέρνησης, να επιβαρύνει με νέους φόρους και νέα βάρη, τους αυτοαπασχολούμενους, μικρούς επαγγελματίες και επιστήμονες. Ενα νομοσχέδιο που προβλέπει κεφαλικό φόρο για υποτιθέμενο εισόδημα και με τον ψηφιακό λαβύρινθο που επιβάλλει, εκτινάσσει το κόστος και κάνει πιο ασφυκτικές τις συνθήκες λειτουργίας των μικρών επιχειρήσεων.

 Η κυβέρνηση προκαλεί όταν μιλάει για “φορολογική δικαιοσύνη” και την ίδια στιγμή επιβαρύνει με νέους φόρους και νέα βάρη όλους αυτούς που τόσα χρόνια πληρώνουν ήδη πολύ βαριά φορολογία, όπως φόρο από το πρώτο ευρώ στο εισόδημα, τον φόρο επιτηδεύματος, τα τεκμήρια διαβίωσης, τον ΕΝΦΙΑ, όλους τους υπόλοιπους έμμεσους φόρους στα καύσιμα και στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

  Τολμάει και μιλάει η κυβέρνηση για φορολογική δικαιοσύνη;;;; Να μας πει γιατί αφού θέλει δικαιοσύνη δεν φορολογεί αυτούς που συμβάλλουν μόνο στο 5% των εσόδων του κράτους και το υπόλοιπο 95% το πληρώνει ο ελληνικός λαός;;;;;

Γιατί δεν φορολογεί το 0,2% των ΑΦΜ που χρωστάει 85 δις, τα οποία θεωρούνται ανείσπρακτα;;;;

Να φορολογηθούν τώρα οι εφοπλιστές που έχουν εθελοντική φορολογία, οι  τραπεζίτες που έχουν αναβαλλόμενο φόρο, οι στρατηγικοί επενδυτές που φοροαπαλλάσσονται για 12 χρόνια.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

-Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης

-Αφορολόγητο για όλους τους επαγγελματίες στις 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος.

-Άμεση κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για όλους, χωρίς προϋποθέσεις.

-Κατάργηση της τραπεζικής προμήθειας στις ψηφιακές συναλλαγές.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 12:00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ.ΣΑΠΦΟΥΣ

 

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Φαρμάκου – Πανελλαδική απεργία στον κλάδο του Φαρμάκου την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ Το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΦΣΕΕ...

Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου – Απόφαση για αγωνιστική κλιμάκωση και απεργία στις 25 Νοέμβριου

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου στην τελευταία συνεδρίαση πήρε ομοφώνα απόφαση για...

Ομοσπονδία σε Γάλατα-Τρόφιμα-Ποτά: 25 Νοέμβρη όλοι και όλες στην απεργία

25 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ   Δεν θα επιλέξουμε αν θα ξεπαγιάζουμε ή τι θα κόψουμε από το...