Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Παράσταση διαμαρτυρίας 12 Φλεβάρη ενάντια στην αξιολόγηση και τις πειθαρχικές διώξεις

Δημοσιεύτηκε στις

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 12/2 στις 1.30 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου έξω από τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενάντια στην αξιολόγηση που προωθείται από την κυβέρνηση και τις πειθαρχικές διώξεις και καθαιρέσεις από θέσεις ευθύνης εκπαιδευτικών.

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στηρίζει και συμπαραστέκεται στο κλάδο των εκπαιδευτικών, που αγωνίζεται ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων και εκπαιδευτικών μέσω της λεγόμενης «αξιολόγησης».

Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας αντί να ασχοληθούν με τα τεράστια προβλήματα στην εκπαίδευση, έχουν εξαπολύσει μπαράζ διώξεων απέναντι στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών που λένε ελεύθερα τη γνώμη τους και παλεύουν για τα δικαιώματά τους και για την μόρφωση των παιδιών μας στα σχολεία.

Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να σταματήσουν όλες αυτές οι διώξεις. Στεκόμαστε όλοι αλληλέγγυοι στους διωκόμενους εκπαιδευτικούς και καταδικάζουμε τον κυβερνητικό αυταρχισμό. Να σταματήσει κάθε πειθαρχική δίωξη για συμμετοχή σε συνδικαλιστική δράση.

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 28 Φλεβάρη Απεργία για τα 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη

ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ – 11:00 π.μ. ΧΑΛΚΙΔΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ...

Σωματείο Διανομέων ΠΕ. Πρέβεζας: Ανακοίνωση Κάλεσμα στο συλλαλητήριο 28 Φλεβάρη

 Τρία χρόνια συμπληρώνονται το Σάββατο 28 Φλεβάρη από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, το έγκλημα που στοίχισε...