Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία στη Λήμνο

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιούνη η 3ήμερη περιοδεία της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στη Λήμνο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος Γιάννης Ζαφειρίου και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ευσταθίου βρέθηκαν σε πολλούς χώρους δουλειάς, ιδιαίτερα στο τουρισμό και συζήτησαν με δεκάδες εργαζόμενους.

Την Κυριακή 26 Ιούνη, το κλιμάκιο του ΠΕΚ μαζί με μέλη της Διοίκησης του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου, συζήτησε με τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων στο Πλατύ, μεταφέροντας την ανάγκη οργανωμένης διεκδίκησης καλύτερων όρων δουλειάς και ζωής, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων.

Με αφορμή το νέο εργοδοτικό έγκλημα και τον θάνατο ενός μάγειρα σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου εν ώρα εργασίας, αναδείχθηκαν από τους εργαζόμενους σοβαρά ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας και στους δικούς τους χώρους, ενώ αναγνωρίστηκε η ζωντανή δράση του σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων που αναδεικνύει τέτοια ζητήματα.

Ακόμη, τα μέλη της διοίκησης του ΠΕΚ συναντήθηκαν με το Δ.Σ. του Συνδικάτου Οικοδόμων Λήμνου, έχοντας μια πλούσια συζήτηση πάνω στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο αλλά και συνολικά τους εργαζόμενους του νησιού.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Χαιρετισμός στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ στην Ακρόπολη (Video) 

Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) κάτω από τον...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Για τη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 06.08.2026 η συνάντηση του ΔΣ Συνδικάτου με τον Υπουργό ΠΕΝ κ....

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πέλλας: Εκδήλωση για κανόνες υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Το σωματείο μας, καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στις Τετάρτη 19 Αύγουστου στο πάρκο...