Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, ενάντια στο νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ για ψήφιση, που εμπορευματοποιεί την υγεία, καταργεί την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών.

Σήμερα που το λαϊκό εισόδημα κατασπαράζεται από τις αυξήσεις φωτιά στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, η κυβέρνηση δίνει την χαριστική βολή στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα, όπως: «τα νοσοκομεία τα πλήρωσε ο λαός-δεν τα παζαρεύουμε για χάρη κανενός», «σεβασμός στον πόνο των ασθενών-και στην προσφορά γιατρών νοσηλευτών», «δώστε λεφτά για υγεία και παιδεία-και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία» και «υγεία παιδεία ενέργεια νερό-να είναι δωρεάν για όλο το λαό».

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, η Ένωση γιατρών του ΕΣΥ, ο Σύλλογος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων, η ΕΛΜΕ Λέσβου και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει πίσω το νομοσχέδιο-τερατούργημα.

Αγωνιζόμαστε για αποκλειστικά δημόσιες-δωρεάν-σύγχρονες υπηρεσίες υγείας, για στελέχωση των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. 

Καλούμε τον λεσβιακό λαό να είναι σε ετοιμότητα και να υπερασπιστεί την υγεία και τη ζωή του

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και το Παράρτημα Πειραιά:Καμία θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους

Καμία θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους. Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής...

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Ο λαός μας δεν θα βάλει την υπογραφή του στα βρώμικα παιχνίδια τους

Έξω η Ελλάδα από τον πόλεμο! Τώρα πρέπει να δυναμώσει η πάλη σε κάθε χώρο...

Σωματείο Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες & Πληροφορική Ν. Αττικής: Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μεταξύ των σωματείων και των εργαζομένων σε όλους τους κλάδους

Καμία θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους των εφοπλιστών  Το Σωματείο Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες...