Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, ενάντια στο νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ για ψήφιση, που εμπορευματοποιεί την υγεία, καταργεί την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών.

Σήμερα που το λαϊκό εισόδημα κατασπαράζεται από τις αυξήσεις φωτιά στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, η κυβέρνηση δίνει την χαριστική βολή στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα, όπως: «τα νοσοκομεία τα πλήρωσε ο λαός-δεν τα παζαρεύουμε για χάρη κανενός», «σεβασμός στον πόνο των ασθενών-και στην προσφορά γιατρών νοσηλευτών», «δώστε λεφτά για υγεία και παιδεία-και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία» και «υγεία παιδεία ενέργεια νερό-να είναι δωρεάν για όλο το λαό».

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, η Ένωση γιατρών του ΕΣΥ, ο Σύλλογος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων, η ΕΛΜΕ Λέσβου και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει πίσω το νομοσχέδιο-τερατούργημα.

Αγωνιζόμαστε για αποκλειστικά δημόσιες-δωρεάν-σύγχρονες υπηρεσίες υγείας, για στελέχωση των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. 

Καλούμε τον λεσβιακό λαό να είναι σε ετοιμότητα και να υπερασπιστεί την υγεία και τη ζωή του

Περισσότερα

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Η PEOPLECERT απολύει, τρομοκρατεί και εμποδίζει την συνδικαλιστική δράση

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ PEOPLECERT ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Να Παρθούν Τώρα...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Συζητάμε και κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις απέναντι στο φορολογικό έκτρωμα

Συζητάμε και κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις απέναντι στο φορολογικό έκτρωμα Να σημάνει παντού συναγερμός....

Σωματεία – Φορείς Έβρου: Σύσκεψη 8 Δεκεμβρίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7μ.μ.στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΒΡΟΥ Τρεις μήνες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο νομό...