Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 24 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς

Δημοσιεύτηκε στις

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, κλιμακώνουμε με νέο συλλαλητήριο!

Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.

Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα βάλουν τους εργαζόμενους και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα στο γύψο!

Όσο κι αν θέλει η κυβέρνηση να παρουσιάσει το πολυνομοσχέδιο σαν τομή υπέρ των εργαζομένων, ξέρουμε καλά ότι είναι μια σαρωτική προσθήκη στο αντεργατικό οπλοστάσιο που ενισχύει τα κέρδη του κεφαλαίου, την εργοδοτική τρομοκρατία και καταστολή, που θα αυξήσει τις συνδικαλιστικές διώξεις, την ποινικοποίηση των αγώνων.

Δεν θα παραμείνουμε θεατές στο αντεργατικό σάρωμα!

 Άξιοι συμπαραστάτες της Κυβέρνησης για άλλη μια φορά αποδυκνείεται η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση, στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων.

 Την τελευταία κουβέντα θα την έχουν οι εργαζόμενοι!

 Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα!

Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Θήβας: Το Εργατικό Κέντρο αποχαιρετά το πρώην μέλος της Διοίκησης, συνάδελφο και φίλο Μπακόλα Παναγιώτη

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Θήβας εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη του, αποχαιρετά το πρώην...

Σωματείο Εργαζομένων ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ: Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Χαιρετίζουμε τους δεκάδες εργαζόμενους της πρωινής βάρδιας που με τη μαζική και δυναμική...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Το Εργατικό Κέντρο θα δυναμώσει. H προσπάθεια υπονόμευσης θα πέσει στο κενό

Το Εργατικό Κέντρο θα δυναμώσει! H προσπάθεια υπονόμευσης θα πέσει στο κενό! Η γνωστή ομάδα Παναγόπουλου...