Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Ο αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου είναι υπόθεση όλων μας

Δημοσιεύτηκε στις

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνουν την Παρασκευή 31/1 στις 1.30 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η ΕΛΜΕ Λέσβου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις και καθαιρέσεις από θέσεις ευθύνης εκπαιδευτικών, που αγωνίζονται για ένα δημόσιο, δωρεάν, μη κατηγοριοποιημένο σχολείο.

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στηρίζει και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εκπαιδευτικών. Καταδικάζει την οργανωμένη προσπάθεια του Υπουργείου παιδείας, να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει με διώξεις και πειθαρχικά τους εκπαιδευτικούς, που αγωνίζονται ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση, με στόχο την κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι στους διωκόμενους εκπαιδευτικούς. Να καταδικάσουμε τον κυβερνητικό αυταρχισμό και τις διώξεις. Να σταματήσει κάθε πειθαρχική δίωξη για συμμετοχή σε συνδικαλιστική δράση.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου είναι υπόθεση όλων μας!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Με αγώνα θα υπερασπιστούμε τη ζωή μας. 24ωρη απεργία στο έργο του Ελληνικού 14 Ιούλη

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ 24ΩΡΗ...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Καταγγέλλουμε την καταστολή και τη βία των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών και εργαζομένων

Η κυβέρνηση καταφεύγει στην αστυνομική βία και καταστολή, στο ξυλοφόρτωμα φοιτητών και εργαζομένων για...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Ακόμη ένας οικοδόμος έχασε τη ζωή του

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, καταγγέλλει το νέο έγκλημα με νεκρό έναν...