Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Μεγάλο άνοιγμα για την Απεργία της Τετάρτης 1η Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Μεγάλο άνοιγμα για την Απεργία της Τετάρτης 1η Οκτώβρη

«13 να είναι οι ώρες τους»

Κλιμάκιο του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ευσταθίου αντιπρόεδρο της Διοίκησης και πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, περιόδευσε σήμερα Σάββατο 27 Σεπτέμβρη, στην Ανακύκλωση Αιγαίου στον περιφερειακό δρόμο της Μόριας.

Έγινε πλούσια συζήτηση με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, για το αντεργατικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ, για την επέκταση της 13ωρης δουλειάς και την απογείωση της «ευελιξίας».

«Την Τετάρτη 1η του Οκτώβρη να πούμε ένα κατηγορηματικό όχι στην 13ωρη δουλειά-σκλαβιά, να απαιτήσουμε μείωση του εργάσιμου χρόνου, αυξήσεις στους μισθούς και μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς» τόνισε ο Δημήτρης Ευσταθίου.

«Η μαζική συμμετοχή όλων στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 1η Οκτώβρη στις 11 το πρωί στη πλ. Σαπφούς, είναι η απάντηση που θα πρέπει να δώσουμε στην κυβέρνηση» σημείωσε ο Δημήτρης Ευσταθίου.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Ν. Αττικής: Όλοι 29 Γενάρη στη γενική συνέλευση του Σωματείου

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/01/26 ΩΡΕΣ 14:00-16:00 ΚΑΙ 23:00-00:00 Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι Οι εργαζόμενοι...

Σωματείο Εργαζομένων “ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ” της Χαρτοβιομηχανίας Κορίνθου Ds Smith Hellas: Αλληλεγγύη στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στη Βιολάντα

Το Σωματείο Εργαζομένων "ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ" της Χαρτοβιομηχανίας Κορίνθου DsSmithHellas, εκφράζει τη βαθιά του οδύνη...

Αγωνιστική Ενότητα COCA COLA: Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική απεργιακή απάντηση που αποφάσισε η Ομοσπονδία την Τρίτη 3 Φλεβάρη

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Οργή και αγανάκτηση προκαλεί το νέο εργοδοτικό έγκλημα στο εργοστάσιο «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» στα...