Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Κινητοποίηση στο χώρο του Βοστάνειου Νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε στις

Στα πλαίσια της πανελλαδικής 24ωρης απεργίας και των δράσεων που από το πρωί πραγματοποιούνε μέλη των διοικήσεων του Εργατικού Κέντρου Λέσβου και των σωματείων του, αντιπροσωπεία του ΠΕΚ παραβρέθηκε στην συγκέντρωση των Γιατρών που είχε προγραμματιστεί στις 12 το μεσημέρι στο προαύλιο χώρο του Βοστάνειου Νοσοκομείου, ενώνοντας τις φωνές με αυτές των Υγειονομικών και των Γιατρών.

Απαιτώντας άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας και του Βοστάνειου Νοσοκομείου με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, καθώς και  αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης και επίταξη του ιδιωτικού τομέα, τα μέλη της διοίκησης ανάρτησαν πανό για: « Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας του λαού».

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας για το εργατικό ατύχημα στην επιχείρηση Aluman

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ALUMAN. Σήμερα 16 Αυγούστου 2026 συνέβη σοβαρό...

Η πρόταση της ΑΣΕ στα ΔΣ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ για το θέμα των νέων πινάκων του ΑΣΕΠ

Αυτή είναι η πρόταση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στα Δ.Σ. ΔΟΕ – ΟΛΜΕ που...

ΜΑΣ: Να καταργηθεί ο νόμος Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά “πανεπιστήμια”! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση!

Να καταργηθεί ο νόμος Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια»! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση!...