Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Η Συνδικαλιστική Μαφία ξαναχτυπά!!!

Δημοσιεύτηκε στις

Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ προετοιμάζουν ένα συνέδριο-παρωδία στις   25   Φλεβάρη, με   μια   διαδικασία-πρόκληση. Ένα κατ’ όνομα «συνέδριο» λίγων ωρών στο καλά φυλασσόμενο πολυτελές ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής, με διάρκεια τόσο-όσο χρειάζεται  για  να  γεμίσει  μία  κάλπη,  με  συνοπτικές διαδικασίες  που  δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό σωματείου, υπό την “προστασία” της κυβέρνησης και την άμεση επέμβαση της. Ανήγγειλαν ότι αυτή την πρωτοφανή  διαδικασία, θα εποπτεύει  ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με παρουσία πολυπληθούς αστυνομικής   δύναμης και άλλων κατασταλτικών δυνάμεων.

Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη! Δεν έχει καμία δουλειά στο συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι απαράδεκτη η επιχείρηση της να επιβάλει τις διαδικασίες που θέλει, στα συνδικάτα. Τον λόγο στα συνδικάτα τον έχουν οι εργάτες.

Οι μεγαλειώδης απεργιακές κινητοποιήσεις στο νησί μας αλλά και σε όλη τη χώρα ενάντια στον αντιασφαλιστικό νόμο απέδειξαν περίτρανα ότι όσο και να προσπαθούν, όσο και να κοπιάζουν να βάλουν στο γύψο το εργατικό κίνημα δεν θα το καταφέρουν. Οι μαφιόζικες τακτικές τους δεν θα περάσουν! Τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα!

 Αν έχουν την εντύπωση ότι οι εργαζόμενοι θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια σε αυτήν την νέα πρόκληση είναι γελασμένοι!

 Η μάχη που δίνουμε είναι μάχη ελπίδας, αφορά τις ανάγκες της τάξης μας και θα τη συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί, μέχρι  να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας στις γραμμές του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος.

Να γίνει Τώρα Συνέδριο Εργατών

χωρίς νόθους, εργοδοσία και αστυνομία.

                                                                 Η Διοίκηση

Περισσότερα

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Αποφάσεις Πανελλαδικής Γραμματείας

Στην πρόκληση της κυβέρνησης, στην εξαθλίωση που μας  οδηγούν, ορθωνόμαστε με τον αγώνα μας...

Εργατικό Κέντρο ΒΣ Δωδεκανήσου: Να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού Λαού

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 7μ.μ.  Το κράτος – δολοφόνος του...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Καταγγελία για το Συνέδριο με την Πρεσβεία του Ισραήλ

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που την ώρα που εξελίσσεται το έγκλημα στη Γάζα...