Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Έκκληση για βοήθεια από μία καρκινοπαθή στη Θερμή

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας μια έκκληση για βοήθεια από μία καρκινοπαθή γυναίκα στη Θερμή, που προσπαθεί να κρατήσει όρθιο το σπίτι της μέσα σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και χωρίς να έχει καμία συμπαράσταση από το κράτος, που της έχει κόψει μάλιστα και το πενιχρό επίδομα που λάμβανε με αποτέλεσμα να απειλείται ακόμα και με διακοπή ρεύματος!

Αυτές οι εικόνες που όλο και πληθαίνουν, είναι γροθιά στο στομάχι… Μας γεμίζει οργή το ότι το κράτος και η κυβέρνηση δεν παίρνουν κανένα μέτρο για την προστασία του λαού από την ακρίβεια και τη φτώχεια. Δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, όπως δεν υπάρχει και καμία μέριμνα από το σύστημα υγείας για την κατάσταση τους.

Θέλουμε να πούμε ένα μπράβο στον συμπολίτη μας Ι.Ν. που ανέλαβε εθελοντικά να επισκευάσει το σπίτι, που παραδειγματίζει και προέβη σε αυτήν την ενέργεια μετεκλογικά παρότι υποψήφιος. Αποδεικνύεται ξανά πως εκεί που κράτος και κυβερνήσεις είναι ανύπαρκτοι, μόνο ο λαός σώζει το λαό! Το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, στέκεται δίπλα σε κάθε λαϊκή οικογένεια. Με πρωτοβουλίες όπως η συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείς αλλά και για τις φτωχές οικογένειες του νησιού μας που συνεχίζεται, με τη διοργάνωση του λαϊκού φροντιστηρίου, με τις παρεμβάσεις ενάντια στις διακοπές ρεύματος και τους πλειστηριασμούς, οργανώνουμε την αλληλεγγύη για να μη μείνει κανένας μόνος απέναντι στη βαρβαρότητα!

Περισσότερα

Σωματείο Οικοδόμων Θεσπρωτίας: Χαιρετίζει τον μεγαλειώδη αγώνα των αγροτών

Το   Σωματείο  Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Θεσπρωτίας   χαιρετίζει τον μεγαλειώδη αγώνα των αγροτών, που...

Εργατικό Κέντρο ΒΣ Δωδεκανήσου: Όλοι στην 24ωρη Απεργία στις 28 Φλεβάρη

Το Εργατικό Κέντρο Β Δωδεκανήσου αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Απεργίας  στις 28Φλεβάρη. Ολοι και όλες ...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Όλοι στην 24ωρη απεργία και στο μεγάλο συλλαλητήριο Σάββατο 28 Φλεβάρη

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Συνδικάτο μέσα από την Γενική του συνέλευση παίρνει απόφαση για Απεργία το...