ΟΒΣΑ: Χαιρετίζουμε τις δεκάδες οργανώσεις που συμμετείχαν στις 5/10 – Συνεχίζουμε δυναμικά στις 9 Νοέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής χαιρετίζει τις δεκάδες επαγγελματικές συνδικαλιστικές οργανώσεις που πήραν απόφαση συμμετοχής και στήριξης της συγκέντρωσης στο υπουργείο οικονομικών στις 5 Οκτώβρη. Χαιρετίζουμε επίσης τους επαγγελματίες όλων των κλάδων που πήραν μέρος σε αυτή.

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει η φωνή και ο αγώνας των μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων για τη στήριξη του εισοδήματος μας, για μέτρα προστασίας από το μεγάλο κύμα της ακρίβειας. Δεν ανεχόμαστε απειλές και εκβιασμούς για συσσωρεμένα χρέη που με ευθύνη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων έχουμε φορτωθεί, εξαιτίας άδικων φόρων και χαρατσιών, εξαιτίας της εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας, εξαιτίας της ακρίβειας και του χτυπήματος μισθών και συντάξεων που έχουν άμεσο αντίκτυπο και στο δικο μας εισόδημα.

Η 5 Οκτώβρη ήταν η αρχή, οι επαγγελματίες έχουμε φωνή

Συνεχίζουμε δυναμικά. Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των επαγγελματιών να πάρουν απόφαση συμμετοχής στις μεγάλες διαδηλώσεις του λαού μας στις 9 Νοεμβρίου, τη ήμερα που εχει προκηρυχθεί γενική απεργία. Καλούμε όλους τους συναδέλφους στις 9 Νοέμβρη στις 10πμ στα Χαυτεία, στη συγκέντρωση των μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων. Θα ακολουθήσει πορεία στην βουλή.

Καμία αναμονή. Η υπομονή μας τελείωσε

Στον αγώνα βρίσκεται η ελπίδα και η λύση

Περισσότερα

Κλαδικό Συνδικάτο Εργατ/λων Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημ. Τροφίμων Περιφ. Ενότητας Μαγνησίας- Σποράδων: Για ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Η νέα εργοδοσία στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ εφαρμόζει στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης μια πολιτική κοινωνικής...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας : Περί ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση του 16χρονου

Για την δημόσια συζήτηση περί ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση του 16χρονου στο «Ιπποκράτειο»...

Ψήφισμα Σωματείων Κλάδου Τροφίμων για τις απολύσεις στην εταιρεία AVRAMAR

Τα σωματεία που υπογράφουμε καταγγέλλουμε τη στάση της εργοδοσίας της AVRAMAR ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ που επιχειρεί...