Πέμπτη, 18 Αυγούστου

ΟΥΤΕ ΦΑΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ. ΟΛΟΙ το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 10:ΟΟ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

0

 

ΟΥΤΕ ΦΑΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ

 

Τα φασιστοειδή πήραν ήδη μια πρώτη απάντηση στις εργατογειτονιές του Περάματος, του Κερατσινιού και της Νίκαιας με τις μαζικότατες συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών. Οι φονιάδες ναζιστές είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας, το λαϊκό κίνημα δεν θα τους αφήσει ούτε να ανασάνουν. Αυτό βροντοφώναξε ο λαός της β’ Πειραιά συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια. Για όλους είναι πλέον καθαρό ότι είναι τσιράκια των αφεντικών. Δεν μας τρομάζουν, δεν μας φοβίζουν. Όσο η απομόνωση τους γίνεται υπόθεση του λαϊκού κινήματος το δηλητήριο τους δεν μας πιάνει.

Τώρα το λαϊκό κίνημα, τα ταξικά συνδικάτα, ο κόσμος του μόχθου πρέπει να δώσουμε μια ακόμα απάντηση όσο κι αν στενάζουμε από την ανεργία, απο την ανελέητη επίθεση σε κάθε κατεκτημένο δικαίωμα, όσο δύσκολα κι αν την βγάζουμε δεν θέλουμε ούτε νερό από τα μαύρα σκυλιά της Χρυσής Αυγής. Διοργανώνουν διανομή τροφίμων με τις πλάτες των εφοπλιστών για να δημιουργήσουν ανοχή για την δολοφονική τους δράση. Μετά το μαφιόζικο χτύπημα στο Πέραμα ενάντια στους πρωτοπόρους συνδικαλιστές της Ζώνης, μετά την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από το Κερατσίνι έχουν το θράσος να καλούν σε διανομή τροφίμων στο περιβολάκι της Νίκαιας. Όπως πήραν απάντηση στη συγκέντρωση που είχαν εξαγγείλει και ακύρωσαν την Πέμπτη κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή έτσι και τώρα. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Μαζική, λαϊκή κινητοποίηση και δράση τώρα

ΟΛΟΙ το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 10:ΟΟ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

Έξω οι φασίστες από τη Νίκαια.

Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά.

Έξω οι φασίστες από κάθε χώρο δουλειάς

Τη συγκέντρωση διοργανώνουν:

Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών, Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, Σωματείο Λογιστών Πειραιά, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Πειραιά, Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.