Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού Δέρματος : Να εξασφαλιστούν από την κυβέρνηση και την εργοδοσία στο σύνολο τους οι μισθοί, η ασφαλιστική κάλυψη και οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων.

Δημοσιεύτηκε στις

  Πριν ανακοινωθούν νέα μέτρα από την κυβέρνηση και χωρίς καμία διασφάλιση τον μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων βγαίνουν μπροστά ως “λαγοί” επιχειρήσεις του κλάδου και ανακοινώνουν στους εργαζόμενους ” είτε ότι αύριο θα είναι κλειστά (ΦΕΙΔΑΣ ΑΕ) είτε ότι μπορεί να είναι κλειστά (MEDIA STROM) διότι αυτό είναι το σχετικό τους αίτημα προς την κυβέρνηση και με τον αέρα ότι και αυτά τα μέτρα της κυβέρνησης θ’ αποτελούνε στήριξη της εργοδοσίας.

Να μην διανοηθούν να στείλουν τους εργαζόμενους να μένουν στο σπίτι χωρίς εισόδημα .

Απαιτούμε :

Να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας  και των εργαζομένων.

Να εξασφαλιστούν από την κυβέρνηση και την εργοδοσία στο σύνολο τους οι μισθοί, η ασφαλιστική κάλυψη και οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων.

 

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής “Ο Βύρων”: Ξενάγηση στο σκοπευτήριο Καισαριανής στις 6 Απρίλη

Καλούμε τους συναδέλφους και τους μαθητές μας σε ξενάγηση στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, στις 6 Απρίλη και ώρα 11...

Σωματείο Εργαζομένων στον Οπτικοακουστικό Τομέα-”Κλακέτα”: Παρέμβαση του σωματείου στη σειρά προπαγάνδας “Τεχεράνη”

Παρέμβαση στη σειρά προπαγάνδας “Τεχεράνη”, που χρηματοδοτείται από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, ενισχύεται με...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Καταγγελία για την αντιεκπαιδευτική παρέμβαση της Συμβούλου Εκπαίδευσης

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει την απαράδεκτη, αντιπαιδαγωγική και αντιεκπαιδευτική παρέμβαση της Συμβούλου...