Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ : Ενστάσεις Κοινωνικού Τουρισμού

Δημοσιεύτηκε στις

Σε σχέση με τις ενστάσεις κοινωνικού τουρισμού και τις οδηγίες που έχουν δοθεί  μέχρι τώρα στους υπαλλήλους χειριστές των ενστάσεων αντιγράφουμε από αυτές:

«Οι ενστάσεις θα μοιραστούν το απόγευμα της Παρασκευής και θα σας σταλεί σχετική ειδοποίηση. Η εξέταση τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τη Δευτέρα»!!!! 

Ζητάμε από τη Διοίκηση να μας εξηγήσει πως ακριβώς εννοεί ότι αποστέλλοντας τις ενστάσεις  Παρασκευή απόγευμα στους χειριστές, περιμένει να έχει ολοκληρωθεί η εξέτασή τους τη Δευτέρα. Σημειώνουμε ότι ο αριθμός των ενστάσεων εκτιμάται ότι θα αγγίξει τις ….. χιλιάδες. 

Θα πληρώσουν για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι τον λάθος προγραμματισμό της Διοίκησης και τις επικοινωνιακές φιέστες του Υπουργείου και του ΟΑΕΔ;

Θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι την καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων από τις χρυσοπληρωμένες εταιρείες;

Έχει καταργηθεί η πενθήμερη εργασία; Έχει καταργηθεί η κοινή λογική; Θα αναβάλλουν οι εργαζόμενοι τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις τους το ΣΚ, θα αναβάλλουν τις ζωές τους, για να εργαστούν παράνομα;

Να μιλάμε για τα ανθρωπίνως δυνατά, πριν εκδίδουμε εντολές, κύριοι της Διοίκησης. Δεν ψάχνετε για φιλότιμο, ψάχνετε για άλλοθι στις παραλείψεις σας! 

Απαιτούμε την άμεση αναβολή της καταληκτικής ημερομηνίας για τις ενστάσεις και τη μετάθεσή της για την Πέμπτη, 30/7/2020.

Καλούμε τους συναδέλφους να εργασθούν ευσυνείδητα και δημιουργικά, όπως πάντα, εντός του ωραρίου τους, αλλά όχι Σαββατοκύριακο, όχι αναβάλλοντας τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις τους, όχι  αποδεχόμενοι την παραβίαση, για άλλη μια φορά, της εργατικής νομοθεσίας και  της κοινής λογικής. 

Καλούμε τους συναδέλφους να μη δεχτούν καμιά προφορική εντολή/απειλή.  Τελεσίγραφα τέτοιου τύπου, “σας δίνουμε Παρασκευή βράδυ τις ενστάσεις και τις θέλουμε Δευτέρα”, δεν γίνονται αποδεκτά. Κανένας συνάδελφος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.   

Ο ΟΑΕΔ δεν είναι εργασιακή γαλέρα, κάποιοι να δίνουν εντολές και κάποιοι να τραβάνε κουπί. Αρκετά! 

Περιμένουμε από τη Διοίκηση να ανασκευάσει σήμερα την παράλογη εντολή της!

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου για την οργάνωση της πάλης ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα

Για τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας με θέμα την οργάνωση...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Όλοι και όλες την Δευτέρα, 8 Σεπτέμβρη στο συλλαλητήριο, 19.30, στο Σύνταγμα

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ – ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ! Όλοι...

Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής: Να αποσυρθεί τώρα το νέο έκτρωμα

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ...