Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Τετάρτη 15 Μάη, στις 16:00 μ.μ. στην DoValue (Κύπρου 27, Μοσχάτο)

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής καλεί τα Σωματεία και τις Ενώσεις των ΕΒΕ της Αττικής να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε πέντε οικογένειες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από την εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων DoValue.

Η πολυετή κρίση ανάγκασε πολλούς να δημιουργήσουν χρέη και να μην μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Η πανδημία και τώρα η ακρίβεια και ο πληθωρισμός κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Μέσα σε αυτό το κλίμα οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων με σειρά νόμους έχουν δώσει το ελεύθερο σε τράπεζες και Funds να αρπάξουν σαν τα κοράκια την περιουσία και τα σπίτια του λαού.

Τους λέμε ότι δεν θα τους περάσει. Δεν θα αφήσουμε το βιός μας που με τόσο κόπο φτιάξαμε να τον αρπάξουν μια χούφτα τοκογλύφοι και αρπακτικά.Θα υπερασπιστούμε τα σπίτια μας και τις δουλειές μας απέναντι στους άδικους νόμους των κυβερνήσεων και στις τράπεζες.

Τετάρτη 15 Μάη, στις 16:00 μ.μ. στην DoValue (Κύπρου 27, Μοσχάτο)

Απαιτούμε να δοθεί λύση για τις πέντε οικογένειες.

Ένας για όλους και όλοι για έναν!

 Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Περισσότερα

Σωματείο στις Εμπορικές Επιχειρήσεις Υπηρεσίες Αρκαδίας: Ανακοίνωση για δίωξη συναδέλφου Κουλουρά Χρήστου

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη δίωξη σε βάρος του συναδέλφου μας, προέδρου του Παναρκαδικού Συνδικάτου Τεχνεργατών...

Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας: Για τη συγκέντρωση για την Επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Την 52η Επέτειο του Πολυτεχνείου τίμησαν σήμερα εργαζόμενοι,συνταξιούχοι και νεολαία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα...

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Δελτίο τύπου για τη συνάντηση με την εταιρία Γαλαξίδι θαλάσσιες καλλιέργειες

Για την παράνομη και καταχρηστική απόλυση συνδικαλιστή, κλιμάκιο αποτελούμενο από εκλεγμένους στη ΓΣΕΕ, στη...