Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Όλοι 26/1 στις 9πμ στον Άρειο Πάγο – Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

          Το έγκλημα που συντελείται με μεγάλη ένταση από την αρχή της χρονιάς δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο. 

Μαζί με την ακρίβεια, την ενεργειακή ανασφάλεια και την αναδουλειά οι επαγγελματίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις απειλές για κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικού εξοπλισμού και οχημάτων.       

Η συνεχόμενη αύξηση των επιτοκίων κάνει ακόμα ποιό δύσκολη την δυνατότητα να αποπληρωθούν οι δόσεις, κάτι που σίγουρα θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία πληρωμής ακόμα και για όσους μέχρι σήμερα κάνοντας μεγάλες θυσίες κατάφερναν να εξυπηρετούν τα δάνεια τους.

Όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις έχουν διαμορφώσει το νομοθετικό πλαίσιο εκείνο που επιτρέπει στα funds να λυμαίνονται ανεξέλεγκτα την περιουσία των επαγγελματικών, του λαού στο σύνολό της, να στοχοποιεί τους οφειλέτες και το κίνημα των επαγγελματικών που την υπερασπίζεται ως κοινούς εγκληματίες. Ο ρόλος των τραπεζών και των funds είναι εξ ορισμού αυτός του αρπακτικού. Κάθε υπόσχεση για “διαφάνεια” και “έλεγχό” τους αποτελεί κοροϊδία και υποκρισία. 

Καλούμε τους συναδέλφους, τα ΔΣ των Ενώσεων, των Σωματείων, τους δανειολήπτες σε διαμαρτυρία την Πέμπτη 26 Γενάρη στις 09:00 π.μ. στον Άρειο Πάγο.

 Είναι η μέρα που συνεδριάζει η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για τη δυνατότητα των περιβόητων εταιρειών διαχείρισης (servicers) να επισπεύδουν πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για λογαριασμό των funds σε βάρος της λαϊκής περιουσίας.

Δίνουμε το παρόν για να απαιτήσουμε την πλήρη προστασία της πρώτης κατοικίας, της λαϊκής περιουσίας από τους μαυραγορίτες των funds. Για να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα ανεχθούμε τους εκβιασμούς, η τρομοκρατία, οι απειλές των κορακιών που έχουν αναλάβει την διαχείριση των “κόκκινων” δανείων. 

Θα δώσουμε και αυτή την μάχη αξιοπρέπειας και επιβίωσης για τις οικογένειες μας, για ένα μέλλον χωρίς κατασχέσεις, ακρίβεια, ανασφάλεια, χωρίς εκβιασμούς και τρομοκρατία. 

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

 

Περισσότερα

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας : 5 Φλεβάρη σύσκεψη για τις συλλογικές συμβάσεις στις 5.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας

Μονόδρομος ο αγώνας για υπογραφή Συμβάσεων με αυξήσεις σε μισθούς και δικαιώματα! Με όπλο την...

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ :Καλούμε κάθε ναυτεργάτη οργανωμένα να υπερασπιστεί μαχητικά στον καταπέλτη τα δίκαια αιτήματα μας

Καταγγέλλουμε το προβοκατόρικο δημοσίευμα του «kavala news», που αναφέρει ότι «Εάν οι εργαζόμενοι των...

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ: Η νέα εργοδοσία επιχείρησε ευθύς εξαρχής να ποινικοποιήσει τον αγώνα μας

Η νέα εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ επιχείρησε ευθύς εξαρχής να ποινικοποιήσει τον αγώνα μας και...