Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Οι ναζί στην Φυλακή!

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τετάρτη 15 Ιούνη ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών.

 Η καταδίκη της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής είναι κατάκτηση του λαού. Η προσπάθεια που γίνεται να αναιρεθεί η καταδίκη των φασιστών δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν θα πέσει στο κενό.

Η εγκληματική τους δράση δεν θα ξεχαστεί από κανένα, επιβεβαιώθηκε με πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, είναι απόρροια της φασιστικής και ναζιστικής της ιδεολογίας τους. Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για το φασισμό και το ναζισμό.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό, χωρίς κανέναν εφησυχασμό. Καλούμε τα σωματεία αυτοαπασχολουμένων και ΕΒΕ της Αττικής , σε εγρήγορση και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στο Εφετείο την τέταρτη 15/6 στις 8.00 το πρωί.

Όπως στις 7 Οκτωβρίου 2020, έτσι και τώρα θα δώσουμε δυναμικά το παρών για να συμβάλουμε ώστε να μηνούν στη φυλακή με την επιβολή των ανώτερων ποινών οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Περισσότερα

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Πάρτε πίσω την απόλυση! Κινητοποίηση 26/09 στις 10πμ για απόλυση εργαζομένου επειδή συμμετείχε στην 24ωρη απεργία

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ! ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Παραδόθηκε η πρώτη δόση της υλικής βοήθειας προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Συνεχίζουμε! Μεγάλη ποσότητα υλικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε από τους εργαζόμενους και το λαό της Εύβοιας...