Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Για την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Καλαμάτας

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση εργατικών  σωματείων και άλλων  φορέων της Μεσσηνίας έξω από τα δικαστήρια Καλαμάτας, όπου διεξάγεται  η δίκη για  το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου.

Εκεί που έχασαν τη ζωή τους εκατοντάδες  πρόσφυγες και μετανάστες, ανάμεσά τους πολλές μητέρες και παιδιά που κλειδώθηκαν στα αμπάρια του υπερφορτωμένου αλιευτικού ANDRIANA.

Με τη στάση της η κυβέρνηση της ΝΔ επιβεβαιώνει το στόχο της,  που δεν είναι άλλος από τη συγκάλυψη των ευθυνών της, των ευθυνών του κράτους, της Ε.Ε. και της FRONTEX για το ναυάγιο.

Είναι γελασμένοι όμως αφού κανείς και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το λαό να διεκδικεί τη διαλεύκανση και αυτού του εγκλήματος.

Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει!!

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΤΕΜ – COSMOS: Για τη θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδων σε αντιφασίστα στην εργατουπολη της Ελευσίνας

Καταδικάζουμε τη θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδών σε αντιφασίστα στην περιοχή της Ελευσίνας. Ακολουθώντας τη γνωστή...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Όλοι στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας 18 Οκτώβρη

Όλες και όλοι στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, την Κυριακή, 18 Οκτώβρη, στις 11.30,...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Στην Ελευσίνα ο λαός ξέρει και μπορεί να κόψει τα χέρια στους φασίστες

Συνάδελφοι. Στις 8 του Οκτώβρη στην Ελευσίνα εντοπισμένοι θρασύδειλοι φασίστες μαχαίρωσαν αθλητή με αντιφασιστική...