Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Για την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Καλαμάτας

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση εργατικών  σωματείων και άλλων  φορέων της Μεσσηνίας έξω από τα δικαστήρια Καλαμάτας, όπου διεξάγεται  η δίκη για  το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου.

Εκεί που έχασαν τη ζωή τους εκατοντάδες  πρόσφυγες και μετανάστες, ανάμεσά τους πολλές μητέρες και παιδιά που κλειδώθηκαν στα αμπάρια του υπερφορτωμένου αλιευτικού ANDRIANA.

Με τη στάση της η κυβέρνηση της ΝΔ επιβεβαιώνει το στόχο της,  που δεν είναι άλλος από τη συγκάλυψη των ευθυνών της, των ευθυνών του κράτους, της Ε.Ε. και της FRONTEX για το ναυάγιο.

Είναι γελασμένοι όμως αφού κανείς και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το λαό να διεκδικεί τη διαλεύκανση και αυτού του εγκλήματος.

Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει!!

Περισσότερα

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας αποχαιρετά τον συνάδελφο Θανάση Γκώγκο

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Σχετικά με τη φημολογούμενη έλευση του κρουαζιερόπλοιου «CROWN IRIS» για πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης στα Ναυπηγεία Χαλκίδας.

Τις τελευταίες ημέρες, από δημοσιεύματα στον Τύπο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πληροφορούμαστε πως...