Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Για τα ασφαλιστικά μέτρα των γνωστών σωματείων – μηχανισμών ενάντια στην Ομοσπονδία ιδιωτ. υπάλληλων

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία τύπου και χάρτου καταδικάζει την προσπάθεια από την γνωστή ομάδα των εργατοπατέρων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που  έσπρωξαν μια μικρή  μειοψηφία σωματείων να καταθέσουν αγωγή απέναντι στην νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της ομοσπονδίας εκλέχτηκε στο 40 συνέδριο.

Ενοχλούνται που μέσα από ένα  Συνέδριο με μαζικές διαδικασίες οι εργαζόμενοι αποφάσισαν η Ομοσπονδία να αποκτήσει ταξικό προσανατολισμό, που εδώ και ένα μήνα και με τις προσπάθειες της η Ομοσπονδία  έχει αποκτήσει ζωή και δράση στο πλευρό των σωματείων μελών της,  που παλεύει καθημερινά για τα δικαιώματά των εργαζομένων του κλάδου.

Ενοχλούνται γιατί θέλουν μια Ομοσπονδία που θα υπονομεύει κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση, που θα είναι μακριά και απούσα από τις ανησυχίες και τους αγώνες των εργαζομένων.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους

Περισσότερα

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση στην ΑΔΕΔΥ: Να τα χαίρεται η Ν.Δ. τα στελέχη της…

Να τα χαίρεται η Ν.Δ. τα στελέχη της…!!! Στην παραίτησή του από το Γενικό Συμβούλιο...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας: Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Ρήγα Τσούνη

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη των τεθωρακισμένων Ρήγα Τσούνη, ο...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία. Είναι Απεργία. Είναι σύγκρουση

Πρωτομαγιά 2026: 140 χρόνια αγώνα — Συνεχίζουμε! Όλες και όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Παρασκευή...