Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου : Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην “e-food”

0
image_pdfimage_print

  Η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην “e-food” ενάντια στους εκβιασμούς της εργοδοσίας, για  τη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.

  Και ήταν βροντερό το αγωνιστικό μήνυμα που έστειλαν χθες  οι   χιλιάδες εργαζόμενοι διανομείς  που συμμετείχαν στη στάση εργασίας και τις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα.  Με αποδέκτες την κυβέρνηση  και την εργοδοσία, όλους όσους νόμιζαν ότι με  τον πρόσφατο νόμο-έκτρωμα  της ΝΔ τέλειωσαν  τα εργατικά δικαιώματα και οι αγώνες των εργαζομένων.

   Τι κι αν το αστικό κράτος πήρε θέση και έκανε κάθε προσπάθεια  να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους  με αστυνομικές δυνάμεις, με  ΜΑΤ και κλούβες!   Η απόφαση για  απεργία την Παρασκευή  ήταν  η καλύτερη  απάντηση από αυτούς που ξέρουν να παλεύουν για το δίκιο τους στον εμπαιγμό της εργοδοσίας.

  Στον αγώνα τους, οι συνάδελφοί μας εργαζόμενοι στην  “efood”,  να ξέρουν ότι έχουν στο πλευρό τους, τους εργάτες και τα συνδικάτα και του δικού μας κλάδου. Όλοι μαζί  θα δώσουμε τον αγώνα για  να πετάξουμε στα σκουπίδια το νόμο τερατούργημα της κυβέρνησης της ΝΔ και  όλους τους αντεργατικούς νόμους που ψήφισαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ,  για να μεγαλώσουν την εκμετάλλευση.

Share.

Comments are closed.