Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Καταγγέλλουμε την απόπειρα στοχοποίησης και τρομοκράτησης στρατευμένου

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την απόπειρα στοχοποίησης και  τρομοκράτησης στρατευμένου από βουλευτές  της ΝΔ  και του ΣΥΡΙΖΑ επειδή εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του στη γενοκτονία στην Παλαιστίνη και την αιματοχυσία στο Λίβανο απ’ το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ. Στη γενικότερη ανάφλεξη που ετοιμάζουν στην περιοχή μας οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ  και την εμπλοκή της χώρας μας.

 Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των φαντάρων να εκφράζουν τη γνώμη τους και να παίρνουν μέρος σε διαδηλώσεις και πορείες. Αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί  αυτή  είναι η κυβέρνηση  της ΝΔ που μπλέκει το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους αλλά  και τα υπόλοιπα κόμματα που συμφωνούν πλήρως μαζί της.

Στέλνοντας φρεγάτες και Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες στην Ερυθρά θάλασσα, όπλα  στην Ουκρανία, έχοντας μετατρέψει  τη χώρα μας σε μια  απέραντη ΝΑΤΟϊκή βάση, ορμητήριο πολέμου ενάντια σε γειτονικούς λαούς και ταυτόχρονα σε στόχο αντιποίνων.

 Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας σε όλους τους στρατευμένους που με θάρρος εκφράζουν τις αγωνίες και τις διεκδικήσεις τους και απαιτούμε άμεσα  να σταματήσει κάθε προσπάθεια στοχοποίησής  τους.

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Όλοι στο συλλαλητήριο 12 Φλεβάρη στην πλ. Σαπφούς

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12/02 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΑΠΦΟΥΣ Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο...

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς: Τραγικές ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Κ.Υ. Αίγινας

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ έχει καταγγείλει εδώ και ένα χρόνο τις τραγικές ελλείψεις ιατρικού...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ “Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ”: 13 Φλεβάρη διαδηλώνουμε ενάντια στην ψήφιση του άθλιου νομοσχεδίου

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Την Παρασκευή 13/2 στις 13.00 διαδηλώνουμε μαζί με τα συνδικάτα των εργατών  ενάντια...