Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου : 3 Μαρτίου πρόσκληση σε σύσκεψη στις 7μ.μ.

0
image_pdfimage_print

Στις ανατροπές του αιώνα που έρχονται δίνουμε αγωνιστική απάντηση

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιταχύνει τις νέες ανατροπές στα  εργατικά δικαιώματα και τη συνδικαλιστική δράση, την κοινωνική ασφάλιση με στόχο να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του κεφαλαίου . 

Με τις “ανατροπές του αιώνα”, όπως έχουν χαρακτηριστεί, στοχεύει να μετατρέψει τη χώρα σε μια απέραντη οικονομική ζώνη με ακόμα πιο φθηνή εργατική δύναμη και με λυμένα ακόμα περισσότερο τα χέρια του κεφαλαίου να εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους οπότε, όπως και για όσο θέλει.

Φαίνεται πως πολύ σύντομα έρχεται το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή για ψήφιση. Κάτι που κάνει ακόμα περισσότερο επιβεβλημένο άμεσα να οργανώσουμε την δική μας απάντηση, την απάντηση του εργατικού – λαϊκού κινήματος με πυξίδα τις σύγχρονες ανάγκες μας. 

Η Ομοσπονδία παίρνει την πρωτοβουλία και διοργανώνει διαδικτυακή σύσκεψη την Τετάρτη 3 Μάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. και καλεί τα συνδικάτα και συνδικαλιστές του κλάδου να πάρουν μέρος σε αυτή.

Μπροστά σε όσα ζούμε καθημερινά και όσα έρχονται είναι μονόδρομος ο αγώνας για ζωή και υγεία, για δουλειά με δικαιώματα. για να μην βρεθεί κανένας εργαζόμενους μόνος του απέναντι στην επίθεση της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.

Για τη σύνδεση θα σας αποσταλεί το σχετικό link με email που θα μας γνωστοποιήσετε. Χρειάζεται να δηλώσετέ τη συμμετοχή σας στη σύσκεψη μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 2 Μαρτίου. Η σύνδεση στο link που θα σας αποσταλεί μισή ώρα πριν την έναρξη της σύσκεψης, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 6.45 μ.μ.

 

Share.

Comments are closed.