Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Συνάντηση με την ομοσπονδία Τροφίμων Ιορδανίας

image_pdfimage_print

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τροφίμων Ιορδανίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων Ποτών.

Στη συνάντηση αντάλλαχθηκε πολύτιμη πείρα για την κατάσταση στον κλάδο των Τροφίμων των δύο χωρών, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τις συλλογικές διαπραγμάτευσεις, το ασφαλιστικό κ.α., ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν για στενότερη συνεργασία στο μέλλον. Σε αυτό το πλαίσιο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιορδανίας απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στην ομοσπονδία να μεταβεί στην Ιορδανία μέσα στο 2020 για την πραγματοποίηση διμερούς συνάντησης των δύο Ομοσπονδιών.

Εκτενής αναφορά έγινε και από τις δύο πλευρές στη συζήτηση για τις επικίνδυνες εξελίξεις με την κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και ανταγωνισμών στην ευρύτερη περιοχή, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο μιας τεράστιας αντιπαράθεσης πανίσχυρων δυνάμεων για τον έλεγχο των πλούτο παραγωγικών πηγών και ενεργειακών δρόμων μεταφοράς με τεράστιους κινδύνους για τους λαούς, με τις δύο πλευρές να υπογραμμιζουν την ανάγκη για το δυναμωμα του αντίιμπεριαλιστικού μετώπου και στις δύο χώρες. 

 

Comments are closed.