Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας να μην πραγματοποιηθεί. Καμία λαϊκή οικογένεια να μην μείνει στο σκοτάδι.

image_pdfimage_print

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών  και   Υπάλληλων Γάλακτος  Τροφίμων και Ποτών και τα συνδικάτα που είναι στη δύναμή του καλούν τους εργαζόμενους, να αντιπαλέψουν τη λυσσαλέα επίθεση εξαπολύει η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Η επίθεση του κεφαλαίου απέναντι στα φτωχά νοικοκυριά που δεν μπορούν αντικειμενικά να ανταποκριθούν στο δυσβάσταχτο χαράτσωμα και την αύξηση των φόρων, στις απολύσεις και στα λουκέτα, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, γίνεται συνεχώς πιο σκληρή.

Η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθώντας τη γνωστή τακτική της υπονόμευσης της ΔΕΗ με σκοπό το άνοιγμα πεδίων κερδοφορίας στους μονοπωλιακούς ομίλους και την αρπαγή των πιο κερδοφόρων μονάδων από τους ιδιώτες, προχώρα στη δήθεν σωτηρία της ΔΕΗ, όπως έκαναν και οι προκάτοχοί τους του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η «σωτηρία» περιέχει αυξήσεις στα τιμολόγια και επίθεση σε χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στους δυσβάστακτους λογαριασμούς, χιλιάδες απολύσεις, χτύπημα σε μισθούς και δικαιώματα, αποκλεισμό χιλιάδων αδυναμιών από το κοινωνικό τιμολόγιο.Δεν πρέπει κανένας εργαζόμενος, κανένας φτωχός αυτοαπασχολούμενος, να συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση.

 Η απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου που στόχο έχουν να μας εξαθλιώσουν, πρέπει να είναι η οργάνωση του αγώνα μας ενάντια στο σύνολο της πολιτικής που εφαρμόζουν.

Δυνάμωσε τώρα το σωματείο σου! Μην συμβιβαστείς με την χαμοζωή που σου ετοιμάζουν. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την ζωή που μας αξίζει. Να μην δεχτούμε κυβέρνηση και τραπεζίτες να μας πάρουν ότι με κόπο και αίμα καταφέραμε να αποκτήσουμε με τον ιδρώτα μας.

Η επίθεσή τους θα κλιμακωθεί. Οι κατασχέσεις χρημάτων για χρέη θα διευρυνθούν. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και στην πρώτη κατοικία. Η κυβέρνηση της Ν.Δ ουσιαστικά συνεχίζει το έργο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που διέλυσε  την όποια προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών  και   Υπάλληλων Γάλακτος  Τροφίμων και Ποτών καλεί τα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και οργάνωση της πάλης.

Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας να μην  πραγματοποιηθεί.

Καμία λαϊκή οικογένεια να μην μείνει στο σκοτάδι.

                                                                                 Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Comments are closed.