Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Χαιρετισμός προς τους απεργούς εργαζόμενους στον κλάδο τροφίμων ποτών

0

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει όλους τους απεργούς εργαζόμενους στον κλάδο γάλακτος, τροφίμων και ποτών για την παλικαρίσια στάση που έχουν δείξει μέχρι στιγμής με την συμμετοχή τους στην κλαδική απεργία.

Από το βράδυ της Τετάρτης η επιτυχία της απεργίας στις 30 Ιουνίου στέφεται με μεγάλη συμμετοχή των εργαζόμενων στα εργοστάσια της COCA–COLAΣχηματαρίου, της ΕΜFI(πρώην ΕΒΓΑ) στην Ιερά οδό, της TASTYστον Άγιο Στέφανο, της ΦΑΓΕ στην Μεταμόρφωση, στον ΚΑΝΑΚΙ στην Ελευσίνα, στον ΜΙΜΙΚΟ στην Χαλκίδα, στην AVRAMARστην Εύβοια, στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία στην Αθήνα και σε μία σειρά άλλους χώρους.

Η επιτυχία της απεργίας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία γιατί πραγματοποιείτε σε πολύ δύσκολες συνθήκες μέσα σε έντονο κλίμα τρομοκρατίας από τους βιομήχανους και την κυβέρνησή. 

Οι εργαζόμενοι απάντησαν  μαζικά με απεργία, με αιτήματα την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης, εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα.

Η ομοσπονδία μας μαζί με τα επιχειρησιακά σωματεία συνεχίζουν την προσπάθεια να υπάρξουν εκτός της κλαδικής σύμβασης και επιχειρησιακές  συμβάσειςστους χώρους δουλειάς με διευρυμένα δικαιώματα.

Συνεχίζουμε όλη μέρα την παρουσία μας στα εργοστάσια, δίνουμε ηχηρό μήνυμα στους βιομήχανους, στο ΣΕΒ και στην κυβέρνηση ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω από τα δίκαια αιτήματα μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με πίστη στο δίκιο μας.

Οι μεγάλες μάχες είναι μπροστά. Συγκεντρώνουμε εργατικές μαχητικές δυνάμεις.

Θα τα καταφέρουμε. Θα νικήσουμε

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.