Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας:Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των 8 συλληφθέντων συναδέλφων

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΤΟΕ στηρίζει και εκφράζει την αλληλεγγύη της στους 8 συλληφθέντες εργαζόμενους – απεργούς στη Θεσσαλονίκη κατά την ημέρα της γενικής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ.

Η άσκηση του συνταγματικού δικαιώματος της απεργίας δεν μπορεί να αμαυρώνεται από αδικαιολόγητες συλλήψεις απεργών.

Η ΟΤΟΕ μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα συνεχίσει τους αγώνες για την υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών και των εργασιακών δικαιωμάτων.

Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των 8 συλληφθέντων συναδέλφων και να μην απαγγελθεί καμία κατηγορία εναντίον τους.

 

 

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Συνδιοργάνωση πάρτι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Το συνδικάτο φαρμάκου καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Νομου Αττικής Πειραιά και Νήσων μαζί με...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καταγγελία για τη σύλληψη και άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφημερευόντων Ψυχιάτρων

Η αστυνομία σε ρόλο γιατρού κάνει ιατρικές γνωματεύσεις. Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση προσλαμβάνει...