Ομοσπονδία Προσωπικού Αεροπορικών Μεταφορών: Να ακυρωθεί η απόλυση του προέδρου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε στις

Η «Ομοσπονδία Προσωπικού Αεροπορικών Μεταφορών» (ΟΠΑΜ) καταγγέλλει την απαράδεκτη απόλυση του προέδρου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης από την εταιρεία Goldair Handling στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η απόλυση αυτή γίνεται τη χρονική στιγμή που η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια σπάει κάθε ρεκόρ, εκτοξεύοντας σε πρωτοφανή επίπεδα την κερδοφορία των μονοπωλίων του κλάδου.

Την ώρα που τα εργατικά ατυχήματα έχουν πολλαπλασιαστεί, με πιο πρόσφατες τις 4 καταγγελίες για εργατικά ατυχήματα, τα οποία η εργοδοσία προσπάθησε να συγκαλύψει, η απόλυση του συναδέλφου συνδικαλιστή έρχεται ως επιστέγασμα σε μια προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού των εργαζομένων.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να επιστρέψει ο συνάδελφος στην εργασία του, να μετατραπούν άμεσα οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου και κυρίως, χωρίς καμία καθυστέρηση και δικαιολογία, να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων.

Η ΟΠΑΜ στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα του σωματείου για να σπάσει η εργοδοτική τρομοκρατία και να επιστρέψει άμεσα ο συνάδελφος στη δουλειά του.

Περισσότερα

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας: Πραγματοποιήθηκε από τη νεοσύστατη χορωδία του Σωματείου

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15 Δεκέμβρη 2025 στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας,...

Σωματείο Εργαζομένων MONDELEZ: Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των αγροτών και των κτηνοτρόφων

Χαιρετίζουμε τον αγώνα της αγροτιάς Αδέρφια είμαστε μαζί σας – Οι αγρότες έχουν το δίκιο...