Ομοσπονδία Οικοδόμων: Κάτω τα χέρια από τους φαντάρους που αγωνίζονται στο πλευρό του λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας καταδικάζει την τιμωρία, με ποινή φυλάκισης 25 ημερών και την αποπομπή από τις Ειδικές Δυνάμεις, που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου, επειδή εξέφρασε δημόσια την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των αγροτών, στη συγκέντρωση των συνδικάτων στο Σύνταγμα, που έγινε ενάντια στον προϋπολογισμό της φτώχειας και του πολέμου.

Απαιτούμε να παρθεί πίσω η άδικη ποινή και να παραμείνει στη μονάδα που υπηρετεί χωρίς καμιά άλλη συνέπεια.

Όσο κι αν προσπαθούν, η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της, να φιμώσουν τη φωνή των στρατευμένων παιδιών του λαού, δεν πρόκειται να το καταφέρουν. Είμαστε περήφανοι, που η στάση ζωής των παιδιών μας είναι δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που γεννάει η πολιτική τους, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των λίγων και πριμοδοτώντας με δις ευρώ τους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των διάφορων μηχανισμών του συστήματος της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας.

Όσο υπάρχουν αγώνες, όσο υπάρχουν νέοι με δυνατή και καθαρή φωνή, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την καταστολή και την τρομοκρατία, τόσο πιο βέβαιοι είμαστε ότι, αυτό που έχουμε ανάγκη, εμείς και οι οικογένειές μας, θα γίνει πραγματικότητα.

Κάτω τα χέρια από τα στρατευμένα παιδιά μας.

Είμαστε στο πλευρό του στρατιώτη Μάνου Παπαγεωργίου. Να παρθεί πίσω η ποινή που του επιβλήθηκε.

Περισσότερα

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση στην ΕΔΟΘ: Όλοι στο συλλαλητήριο για το έγκλημα των Τεμπών

 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ Σάββατο...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Είμαστε περήφανοι για την ιστορία του τόπου μας και τους ανθρώπους του

Με δέος και συγκίνηση παρακολουθούμε εδώ και λίγες μέρες το φωτογραφικό υλικό που ήρθε...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Σάββατο 28 Φλεβάρη απεργούμε

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ-ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! Σάββατο 28 Φλεβάρη, απεργούμε! Δίνουμε...