Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Η ανελέητη βαρβαρότητα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας συνεχίζεται

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

Η ανελέητη βαρβαρότητα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας συνεχίζεται, χωρίς να λαμβάνεται καμία μέριμνα για κανέναν συνάνθρωπό μας, ακόμη κι αν είναι  ΑμεΑ φτωχή οικογένεια βιοπαλαιστών.Σε μία νύχτα όλες οι κυβερνήσεις των μνημονίων ψήφισαν νόμους για να πετιέται ο λαϊκός κόσμος έξω από τα σπίτια του και να τα αρπάζουν τα κοράκια.

Ο αγώνας και η ταξική αλληλεγγύη έχουν κρατήσει τον Σπύρο και την οικογένειά του μέσα στο σπίτι τους εδώ και 6 μήνες,από αγωνιστικές πρωτοβουλίες συλλόγων & φορέων αναπήρων  της γειτονιάς και έχουν κάνει αυτό το ζήτημα υπόθεση όλων μας! Είναι ντροπή να πετάξουν στο δρόμο οικογένεια με ανάπηρο παιδί και έχουμε χρέος να αποτρέψουμε αυτή την ανάλγητη ενέργεια.

Σε αυτή τη φάση, την πιο κρίσιμη μέχρι τώρα, με την έξωση να εκκρεμεί «πάνω από το κεφάλι» της οικογένειας, η ΟΜΕ συμπαρίσταται αλληλέγγυα για να ακυρωθεί η έξωση της οικογένειας!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΤΗΝ DO VALUE ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ:

  • Να σταματήσει κάθε διαδικασία έξωσης!
  • Να κατοχυρωθεί το σπίτι ξανά στην οικογένεια με κάθε δυνατό τρόπο και με ευθύνη της Κυβέρνησης & της Do Value!
  • Να απαγορευτούν οι πλειστηριασμοί των σπιτιών με οικογένειες με Άτομα με Αναπηρία και κάθε φτωχής, λαϊκής οικογένειας!

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Καλούμε όλο το Εργατικό Κίνημα, να στηρίξει αλληλέγγυα την λαϊκή οικογένεια που σπαράσσεται από «funds» και άλλα κοράκια!

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα στις 7:00μμ στην Λιοσίων 195 (67ο Γυμνάσιο)

Η Ταξική Αλληλεγγύη θα σώσει τον Λαό μας!

Περισσότερα

Επιτροπή Ν.Ιωνίας ενάντια στους πλειστηριασμούς:Όλοι στην κινητοποίηση στην CEPAL 23 Ιουνίου στις 9.30πμ

Όλοι στην κινητοποίηση στην CEPAL (Λ. Συγγρού 348, Καλλιθέα) την Δευτέρα 23 Ιουνίου στις...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Οι ναυτεργάτες συνεχίζουν τον αγώνα τους κόντρα και στις δικαστικές αποφάσεις

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής στέκεται αλληλέγγυα δίπλα στον...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους απεργούς ναυτεργάτες και τα δίκαια αιτήματά του

Τα Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των ναυτεργατών, που απεργούν στα πλοία...