Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος: Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Δημοσιεύτηκε στις

 Συνάδελφοι,

Τις τελευταίες ώρες όλοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις με τους καταστροφικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία.

Έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του  λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό. Κανείς μόνος! Οργανώνουμε Τώρα την Αλληλεγγύη για τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Συγκεντρώνουμε άμεσα υλικά πρώτης ανάγκης για τα θύματα του σεισμού. Συγκεκριμένα:

Κουβέρτες – Γάλα σε σκόνη – Πάνες ενηλίκων/μωρών – Σερβιέτες – Απορρυπαντικά ρούχων –  Ορούς –  Γάζες – Χανζαπλαστ – Είδη ατομικής υγιεινής

Σημεία και ώρες παράδοσης υλικών:

  • Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας Ιμαστισμού Δέρματος Ελλάδας (ΟΕΚΙΔΕ) Χαλκοκονδύλη 37, 5ος Όροφος Δευτέρα-Παρασκευή πρωί 10:00-14:00 και το Σάββατο 11/02 09:00 – 11:00, τηλέφωνα επικοινωνίας 2105221532 και 2105220306.
  • Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), Αγίας Φιλοθέης 5β, τηλ. 2103833786 Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-7μμ, Σάββατο 9-1.

Συνάδελφοι,

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το ΠΑΜΕ (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο)  καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τον λαό της Αθήνας σε μαζική εθελοντική αιμοδοσία για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας-Συρίας την Δευτέρα, 13 Φλεβάρη στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Αγίας Φιλοθέης 5β, στην Πλατεία Μητροπόλεως από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Δεν μένουμε απαθείς θεατές. Οι ανάγκες είναι τεράστιες. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη. Μπορούμε να βοηθήσουμε.

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...