Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος : Στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα Ευρωπαϊκά Νηματουργία ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ

0
image_pdfimage_print

Η ΟΕΚΙΔΕ εκφράζει τη στήριξη της στην απόφαση των εργαζομένων στα Ευρωπαϊκά Νηματουργία Βαρβαρέσος ΑΕ να κλιμακώσουν τον αγώνα τους με 24ώρη Απεργία την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Η εργοδοσία αποθρασυνόμενη από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ προσπαθεί να κάνει καθεστώς το αίσχος της απλήρωτης εργασίας που ξεπερνά πλέον τους 4 μήνες, με  τραγικές συνέπειες για το σύνολο των εργαζομένων και των οικογενειών τους, που πλέον αδυνατούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις βασικές τους ανάγκες.

Οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι στο Σωματείο τους, να εντείνουν τις αγωνιστικές διεκδικήσεις τους για το σύνολο των αιτημάτων τους, για ΣΣΕ με κάλυψη των απωλειών, την κατάργηση του άθλιου διαχωρισμού μεταξύ παλιών και νέων εργαζομένων, την καταβολή του συνόλου των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών.

Να αντιπαλέψουν το σύνολο της αντεργατικής επίθεσης για το ξήλωμα όλων των αντεργατικών νόμων, για την προστασία της συνδικαλιστικής δράσης, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

 

 

Share.

Comments are closed.