Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Στηρίζουμε σθεναρά τον λαό και τις γυναίκες της Βενεζουέλας στον δίκαιο αγώνα τους

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει  την αποτρόπαια εισβολή των ΗΠΑ κατά του ανεξάρτητου κράτους της Βενεζουέλας, την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του λαού της Βενεζουέλας και τη σύλληψη και απέλαση του Προέδρου της Βενεζουέλας.

Καταδικάζουμε την ιμπεριαλιστική επιθετικότητα των Ηνωμένων Πολιτειών κατά του λαού της Βενεζουέλας, τις αεροπορικές επιδρομές σε κατοικημένες περιοχές και στρατιωτικούς στόχους. Τα έωλα προσχήματά τους περί «καταπολέμησης του εμπορίου των ναρκωτικών» δεν μπορούν να κρύψουν ότι ο πραγματικός στόχος είναι η υφαρπαγή του ενεργειακού πλούτου της Βενεζουέλας.

Στηρίζουμε σθεναρά τον λαό και τις γυναίκες της Βενεζουέλας στον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην ιμπεριαλιστική επίθεση στην πατρίδα τους.

Καλούμε όλες τις γυναίκες στη χώρα μας  να δηλώσουν άμεσα την στήριξή τους στον λαό και τις γυναίκες της Βενεζουέλας και την έντονη αντίθεσή τους στην ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λατινική Αμερική.

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Πρόταση μπροστά στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

Λεφτά για μισθούς, παιδεία, υγεία και όχι για τα κέρδη και τους πολέμους των...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στη Σαλαμίνα και κάλεσμα συνέχισης του αγώνα

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 13:30 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ζητάμε τη συμπαράσταση των εργαζομένων, των συλλόγων γονέων, του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Ελένης Κατραντζή-Χατζηελευθερίου

Η Διοίκηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον...