Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας : Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ ενάντια στο διαλυτικό σχέδιο ιδιωτικοποίησης-εκποίησης της επιχείρησης και στην απόφαση για την απόλυση όλων των εργαζομένων.

Σταθμός στη νέα φάση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι η 24ωρη απεργία του Σαββάτου στο σύνολο των εγκαταστάσεων της εταιρείας και η απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρυμνα.

Καλούμε τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να ενώσουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες στη ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειές τους ενάντια στην εκποίηση της επιχείρησης, για τη διασφάλιση της ενιαίας παραγωγικής διαδικασίας της ΛΑΡΚΟ, εργοστασίου και μεταλλείων, για τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, «μόνιμων» και εργαζομένων στις εργολαβίες και των εργασιακών και μισθολογικών δικαιωμάτων τους . Αυτός ο αγώνας μας αφορά όλες.

 Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση το Σάββατο 17 Οκτώβρη στις 11.30πμ στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 7 Νοέμβρη στο Υπ. Οικονομικών

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ...

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Ομιλία στην κινητοποίηση για την Υγεία στην πύλη του νοσοκομείου Έδεσσας

«Οι τελευταίες αποφάσεις αναγκαστικής μετακίνησης των δύο συναδέλφων καρδιολόγων προς το Νοσοκομείο της Καστοριάς,...

Σωματείο στην εταιρία “Κτιριακές Υποδομές”: Η συχνότητα και η σοβαρότητα των ατυχημάτων στα σχολικά κτίρια εκπέμπει πλέον συναγερμό

Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ «ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ...