Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών – Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης και η ποινικοποίηση των αγώνων δεν θα περάσουν!

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας καταγγέλλει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης της ΝΔ που μέσα σε λίγες μέρες σέρνει έναν ακόμη  συνδικαλιστή, τον συνάδελφο Βάλσαμο Συρίγο, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδομών, στα δικαστήρια, με κατηγορίες που παραπέμπουν σε κοινό εγκληματία, για τη συμμετοχή του σε κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας. Προσπάθεια αξιοποίησης όλου του πλαισίου  ποινικοποίησης των συγκεκριμένων αγώνων, που νομοθέτησε  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει να το διατηρεί η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ.

Στόχος της είναι να υπηρετήσει τα συμφέροντα και τα κέρδη  των επιχειρηματικών ομίλων, είναι να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου και υποταγή στη βαρβαρότητα που βιώνει η εργατική τάξη και ο λαός συνολικά.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο Βάλσαμο Συρίγο και δηλώνουμε ότι είναι γελασμένοι κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι αν νομίζουν ότι θα σταματήσουν με τέτοιες ενέργειες το ταξικό εργατικό κίνημα.

Γρήγορα θα πάρουν την απάντησή τους με την απεργία στις 9 Νοέμβρη.

Να είναι σίγουροι ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς απέναντί τους με μέχρι να ικανοποιηθούν τα  αιτήματά μας για ζωή με αξιοπρέπεια, για ζωή σύμφωνα με τις δυνατότητες που δίνουν σήμερα η επιστήμη, η τεχνολογία η παραγωγικότητα της εργασίας.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους στον συνάδελφο και σε κάθε συνδικαλιστή και εργαζόμενο που βρίσκεται στο στόχαστρο των εργοδοτών και των κυβερνήσεων τους, υπερασπιζόμενος το δίκιο της τάξης μας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!

Περισσότερα

Συγκέντρωση υγειονομικών στο υπ.Υγείας(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Εργατικό Κέντρο Θήβας : Όχι στο νομοσχέδιο που συνεχίζει να υποβαθμίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Θήβας με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση σε σημερινή του συνεδρίαση ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ...