Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Αποτελεί δικαίωμα των νέων στρατευμένων να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους

Δημοσιεύτηκε στις

Η τρομοκρατία απέναντι στους φαντάρους που εναντιώνονται στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο δεν θα περάσει.

Συμπαραστεκόμαστε και εκφράζουμε την  αλληλεγγύη μας στους νέους στρατευμένους που εκφράζουν με κάθε τρόπο την εναντίωσή τους στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στη γενοκτονία που διεξάγει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, την αιματοχυσία στο Λίβανο και τη γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή μας, που προετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ μαζί το κράτος- τρομοκράτη του Ισραήλ.

Οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά το πόσο επικίνδυνη είναι η απόφαση της κυβέρνησης να στείλει άλλη μια φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα, να διαθέσει το στρατηγείο της Λάρισας για να προσφέρει κάλυψη στους μακελάρηδες.

Αποτελεί δικαίωμα των νέων στρατευμένων να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους και να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, πορείες, σε εκδηλώσεις ενάντια στην αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία, στην αποστολή φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα, ενάντια στη γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας και στο Λίβανο.

Το εργατικό κίνημα της χώρας μας απαιτεί τώρα τέτοιες προσπάθειες να σταματήσουν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση.

Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, και γι’ αυτό το λόγο μοιράζονται και εκφράζουν τις ίδιες αγωνίες και διεκδικήσεις.

Καταδικάζουμε  την προσπάθεια τρομοκράτησης από την κυβέρνηση των φαντάρων που εναντιώνονται σε όλη τη χώρα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους πολέμους.

Περισσότερα

Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε και δεν θα συνηθίσουμε το έγκλημα

28/02/2023 - 3 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε! Το Σωματείο μας καλεί τα...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Όλοι στο Σύνταγμα την Παρασκευή 13/2 στις 13:00 μαζί με τα εργατικά σωματεία

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα κυβέρνησης – ΓΣΕΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας!  Όλοι στο Σύνταγμα...