Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών : Απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών – Να φύγουν τώρα οι δυνάμεις καταστολής από τα νησιά.

image_pdfimage_print

Το   Διοικητικό   Συμβούλιο  της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών    καταδικάζει   τη βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης κατά του λαού της Μυτιλήνης και της Χίου.

Αξιοποιώντας   ΜΑΤ   και   χημικά,   εξαπολύουν επίθεση κατά των κατοίκων που αγωνίζονται εναντία στο σχέδιο της κυβέρνησης και της ΕΕ για μετατροπή των νησιών σε μια απέραντη φυλακή, στρατόπεδο συγκέντρωσης για τους κατατρεγμένους από τους πολέμους, τη φτώχεια προσφυγές και μετανάστες.

Δεν ξεχνάμε ποιος ευθύνεται για τα καραβάνια των προσφύγων και μεταναστών: Το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, που έχουν ματώσει τους λαούς της Μ. Ανατολής, με την ενεργή εμπλοκή της χώρας μας.

Στεκόμαστε απέναντι στις ρατσιστικές ακροδεξιές φωνές που θέλουν να βλέπουμε ως εχθρό τον πρόσφυγα και μετανάστη, για να κρύψει αυτούς που πραγματικά ευθύνονται τόσο για τα δικά μας προβλήματα, όσο και για των ίδιων των προσφύγων και μεταναστών.

Δεν θα ανεχτούμε να γίνει η χώρα μας μόνιμος χώρος φυλάκισης προσφύγων και μεταναστών.

 Απαιτούμε:

  • Να μη δημιουργηθεί κανένα νέο hot spot. Να πάρει η κυβέρνηση πίσω η κυβέρνηση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
  • Να κλείσουν όλες οι υπάρχουσες δομές.
  • Να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά και τη χώρα.
  • Να αποσύρει η κυβέρνηση την υπογραφή της από συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, να καταργηθεί ο κανονισμός του Δουβλίνου.

                                                                                                             Η    ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Comments are closed.