Ομοσπονδία Φαρμάκου: Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας το Σαββάτο 3 Δεκέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας συνεδρίασε το Σάββατο 03/12/2022 και αποφάσισε τα εξής:

  • Τη συμμετοχή μας στην σύσκεψη σωματείων την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:30, στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ (Κοδριγκτώνος 21 – Αθήνα) για την οργάνωση του συλλαλητηρίου.
  • Τη συμμετοχή μας στο παλλαϊκό Παναττικό συλλαλητήριο το Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2022 και ώρα 12:30 στο Σύνταγμα. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τα σωματεία και τους εργαζόμενους στον κλάδο.
  • Την αγωνιστική μας κλιμάκωση, μετά και την πετυχημένη απεργία στις 9 Νοέμβρη 2022, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο της εργατικής τάξης (ακρίβεια, πλειστηριασμοί, ασφαλή σχολεία – σύγχρονες υποδομές για εμάς και τα παιδιά μας, ιμπεριαλιστικός πόλεμος, αυξήσεις στους μισθούς).
  • Την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του κλάδου μας για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ. Μετά την συνάντηση της Ομοσπονδίας μας με ΣΦΕΕ και ΠΕΦ την 1 Δεκεμβρίου 2022, έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι οι εργοδότες θέλουν να υποβαθμίσουν την σύμβαση μας να την απογυμνώσουν από θεσμικά μας δικαιώματα, από το 5μερο – 8ωρο (Δευτέρα έως Παρασκευή), να μειώσουν τους μισθούς μας. Η απάντηση του κλάδου πρέπει να είναι αντίστοιχη με την επίθεση που δεχόμαστε και καλούμε τα σωματεία να οργανώσουν την δράση τους και να ενισχύσουν τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα πάρει η Ομοσπονδία μας το επόμενο διάστημα.
  • Την σύγκλιση πανελλαδικού σώματος των αντιπροσώπων και των ΔΣ των σωματείων σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζ. Ιδιωτική Εκπαίδευση ” Ο ΒΥΡΩΝΑΣ” : Να παρθεί πίσω η απόλυση του προέδρου του σωματείου της Eurodrip

Το ΔΣ του σωματείου μας καταγγέλλει την εταιρία Eurodrip-Rivulis στα Οινόφυτα που προχώρησε στην...

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων: Στήριξη στην απεργία του Πανελλήνιου Σωματείου Μουσικών του παραρτήματος Χανίων

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Ν. Χανίων υπογράφει το παρακάτω κείμενο και δείχνει την αλληλεγγύη...

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων: Για τις εκλογές του Σωματείου

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων χαιρετίζει τους συναδέλφους που έδειξαν εμπιστοσύνη στο σωματείο μας...