Ομοσπονδία Φαρμάκου : Στο δίκιο των εργατών η εργοδοσία απαντά με απειλές και η κυβέρνηση με συλλήψεις!

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. καταγγέλλει τη σύλληψη των συναδέλφων Γ. Φραγγίδη και Γ. Νιβορλή, προέδρου και αναπληρωτή γραμματέα της Π.Ο.Ε.Ε.Π. αντίστοιχα.

Πρόκειται για τρομοκρατικές συλλήψεις κατ’ εντολή της κυβέρνησης, που υλοποιεί η Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, με σκοπό να κατασταλεί ο πολυήμερος αγώνας των εργαζόμενων στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Οι συνάδελφοί μας, εργαζόμενοι στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, δίνουν εδώ και μέρες ένα δίκαιο αγώνα, για να γυρίσουν στη δουλειά οι 15 απολυμένοι εργαζόμενοι και να υπογραφεί ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς.

Στο δίκιο των εργατών η εργοδοσία απαντά με απειλές και η κυβέρνηση με συλλήψεις!

Αυτή είναι η βία των κεφαλαιοκρατών και του κράτους τους!

Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες συνάδελφοι και να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να καταγγείλουν τη βία και την καταστολή εργοδοσίας – κυβέρνησης και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζόμενων της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Για το εργοδοτικό έγκλημα στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ στα Τρίκαλα

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Φθιώτιδας: 3 Φλεβάρη Δίνουμε απεργιακή απάντηση για να υπερασπιστούμε τις ζωές μας

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Δίνουμε απεργιακή απάντηση για να υπερασπιστούμε...

Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Να αποδοθούν όλες οι ευθύνες κράτους, κυβέρνησης και εργοδοσίας για το έγκλημα

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων...