Ομοσπονδία Φαρμάκου : Στο δίκιο των εργατών η εργοδοσία απαντά με απειλές και η κυβέρνηση με συλλήψεις!

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. καταγγέλλει τη σύλληψη των συναδέλφων Γ. Φραγγίδη και Γ. Νιβορλή, προέδρου και αναπληρωτή γραμματέα της Π.Ο.Ε.Ε.Π. αντίστοιχα.

Πρόκειται για τρομοκρατικές συλλήψεις κατ’ εντολή της κυβέρνησης, που υλοποιεί η Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, με σκοπό να κατασταλεί ο πολυήμερος αγώνας των εργαζόμενων στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Οι συνάδελφοί μας, εργαζόμενοι στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, δίνουν εδώ και μέρες ένα δίκαιο αγώνα, για να γυρίσουν στη δουλειά οι 15 απολυμένοι εργαζόμενοι και να υπογραφεί ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς.

Στο δίκιο των εργατών η εργοδοσία απαντά με απειλές και η κυβέρνηση με συλλήψεις!

Αυτή είναι η βία των κεφαλαιοκρατών και του κράτους τους!

Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες συνάδελφοι και να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να καταγγείλουν τη βία και την καταστολή εργοδοσίας – κυβέρνησης και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζόμενων της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Περισσότερα

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης – Δάφνης – Υμηττού: Αλληλεγγύη στον Μ.Μπεκρή πρόεδρο του ΕΚ Πειραιά και του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης-Δάφνης-Υμηττού, ενώνει την φωνή του με τα Συνδικάτα και τους...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς: 52 χρόνια μετά, τιμούμε την ηρωική επέτειο του Πολυτεχνείου

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΗΝ  ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ  (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: 23 Νοέμβρη Όλοι στη Γενική Συνέλευση

ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ. στην έδρα μας στην Πλ....