Ομοσπονδία Φαρμάκου : Στο δίκιο των εργατών η εργοδοσία απαντά με απειλές και η κυβέρνηση με συλλήψεις!

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. καταγγέλλει τη σύλληψη των συναδέλφων Γ. Φραγγίδη και Γ. Νιβορλή, προέδρου και αναπληρωτή γραμματέα της Π.Ο.Ε.Ε.Π. αντίστοιχα.

Πρόκειται για τρομοκρατικές συλλήψεις κατ’ εντολή της κυβέρνησης, που υλοποιεί η Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, με σκοπό να κατασταλεί ο πολυήμερος αγώνας των εργαζόμενων στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Οι συνάδελφοί μας, εργαζόμενοι στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, δίνουν εδώ και μέρες ένα δίκαιο αγώνα, για να γυρίσουν στη δουλειά οι 15 απολυμένοι εργαζόμενοι και να υπογραφεί ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς.

Στο δίκιο των εργατών η εργοδοσία απαντά με απειλές και η κυβέρνηση με συλλήψεις!

Αυτή είναι η βία των κεφαλαιοκρατών και του κράτους τους!

Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες συνάδελφοι και να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να καταγγείλουν τη βία και την καταστολή εργοδοσίας – κυβέρνησης και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζόμενων της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Περισσότερα

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Ν. Αττικής: Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα η ποινή που επιβλήθηκε στο φαντάρο Μ. Παπαγεωργίου

Το συνδικάτο καθαριστριών Αττικής και περιχώρων καταδικάζει απερίφραστα την ποινή που επιβλήθηκε στο φαντάρο...

Ε’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που αγωνίζονται

Το ΔΣ της Ε΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου,...

Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Νομού Θεσσαλονίκης: Για την κατάσταση στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε φέτος λίγες ώρες νωρίτερα για τους εργαζόμενους και το επιβατικό...