Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ομοσπονδίας Φαρμάκου με επικεφαλής τον Στάθη Σταθόπουλο (πρόεδρο ΔΣ ΟΕΦΣΕΕ )και του ΣΕΤΗΠ ν. Αττικής με επικεφαλής τον Γιάννη Ανδρέου (πρόεδρο ΔΣ ΣΕΤΗΠ) με τον Παλαιστίνιο συνδικαλιστή Hussein Karabsa, υπεύθυνο διεθνών σχέσεων της Γενικής Ένωσης Παλαιστινιακών συνδικάτων.
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν:
Γεωργιάδου Ελίνα – Πρόεδρος σωμ. εργαζομεωνω Webhelp
Γκόγκος Θανάσης – Ταμίας ΟΕΦΣΕΕ
Ζέρβας Βαγγέλης – Αντιπρόεδρος κλαδικου Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής
Ιωαννίδης Ανέστης – μέλος ΔΣ ΣΕΤΗΠ
Κόκκινος Παναγιώτης – μέλος ΕΕ ΣΕΤΗΠ – πρόεδρος σωμ. Εργ. Intrasoft
Μπασιος Φώτης – Αν. Γραμ. ΣΕΤΗΠ
Ντουνα Ελένη – γρ. Σώμ. INTRASOFT
Την πλούσια συζήτηση απασχόλησαν ο αγώνας που δίνει ο παλαιστινιακός λαός όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον εξελίξεις σχεδόν 2 χρόνια πόλεμος στην περιοχή. Από την πλευρά του ο Παλαιστίνιος συνδικαλιστής εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την υποστήριξη στον αγώνα των παλαιστίνιων, με εκτενέστερη αναφορά παρουσία σε στην αντιπροσωπεία του συνδικάτων ηρωικό αγώνα του λαού του, καθώς επίσης και το τι εξυπηρετούν οι σχεδιασμοί του Ισραήλ στην περιοχή.
Το πως σήμερα στην Ελλάδα διοργανώνεται αγώνας για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού τη δράση των σωματείων προς αυτή την κατεύθυνση και την προσπάθεια που κάνουνε σε συντονισμό τα σωματεία σε όλη την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τα δύο τελευταία χρόνια για να αντιπαλέψουν την εμπλοκή της χώρας και της συνεργασία της με το κράτος δολοφόνο του ισραήλ. Επίσης ειπώθηκαν οι ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης και διαχρονικές ευθύνες των αστικών κομμάτων. Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση να συνεχιστεί αυτός ο τεράστιος αγώνας στην Ελλάδα μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς σε όλη τη χώρα, να συνεχιστεί η προσπάθεια των σωματείων για να συνεχίσει να εκφράζεται ακόμα πιο πολύ η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα που δίνει.