Ομοσπονδία Φαρμάκου: Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ συνεχίζεται!

Δημοσιεύτηκε στις

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

 Η Ομοσπονδία μας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ, την Παρασκευή 14/6 στις 10:00 στο Υπουργείο Εργασίας, για να παγώσει κάθε διαδικασία στη ΔΥΠΑ που χαρακτηρίζει τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ ανέργους, και την Τρίτη 18/6 στις 10:00 στα δικαστήρια Ευελπίδων, όπου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κατά των απολύσεών τους.

Παρά τις πρωθυπουργικές δεσμεύσεις για “σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις”, οι μηχανισμοί των κρατικών υπηρεσιών, των υπουργείων και της Ειδικής Διαχείρισης σε ρόλο μάντη θεωρούν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ άνεργους και τους ζητούν να ενταχθούν στα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Με κυβερνητική εντολή η ΔΥΠΑ καλεί τους εργαζόμενους να αποδεχτούν τις απολύσεις τους και τα προγράμματα ανεργίας πριν καν εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κάνει τα Σωματεία των εργαζομένων και έχουν οριστεί για την Τρίτη 18 Ιούνη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η επικινδυνότητα του να μείνουν οι εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ αφύλακτες και ασυντήρητες αποδείχτηκε με την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 5/6 και οι συνέπειες περιορίστηκαν στο ελάχιστο χάρη στην επέμβαση του εξειδικευμένου προσωπικού που παραμένει στις θέσεις του.

Δε θα τους περάσει! Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν είναι μόνοι τους!

Καλούμε τα σωματεία του κλάδου να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας αύριο 14/6 στο υπουργείο Εργασίας στις 10 π.μ. και την Τρίτη 18/6 στα δικαστήρια Ευελπίδων στις 10 π.μ.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Παλεύουμε και διεκδικούμε 7ωρο 5θημερο 35ωρο υπογραφη κλαδικής ΣΣΕ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 13ΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΩΡΑΡΙΑ Παλεύουμε και διεκδικούμε...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Θήρας: Κάνουμε το Συνδικάτο μας πιο δυνατό ενισχύουμε τους αγώνες μας

Κάνουμε το Συνδικάτο μας πιο δυνατό ενισχύουμε τους αγώνες μας Συναδέλφισσα, συνάδελφε, Το Συνδικάτο μας προχωράει...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Για τη χθεσινή γενική συνέλευση του ΣΕΒ

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με νέα απεργία. Δούλοι του 21ου αιώνα δε θα...