Ομοσπονδία Φαρμάκου: Καταγγελία για την παράνομη απόλυση συναδέλφου από την εταιρία Cream Team

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει τη διοίκηση της εταιρείας Cream Team για την παράνομη, καταχρηστική, εκδικητική, τρομοκρατικού τύπου απόλυση της συναδέλφου, η οποία μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε εκλεγεί στο νέο ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου, Καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Κεντρικής Μακεδονίας μετά την ολοκλήρωση των εκλογών του.

Η εταιρεία σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους και να εξασφαλίσει σιγή νεκροταφείου προχώρησε στην απόλυση πρωτοπόρου μέλους του Συνδικάτου Κ. Μακεδονίας. Άλλωστε, η συγκεκριμένη εταιρεία προσπάθησε -μάταια- να βάλει εμπόδια στη συμμετοχή των εργαζομένων στις εκλογές του Συνδικάτου, απαγορεύοντας τη διεξαγωγή των εκλογών στις εγκαταστάσεις της!

Επομένως, η απόλυση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι. Αποτελεί προσπάθεια να χτυπηθούν τα σωματεία, η συλλογική οργάνωση των εργαζομένων και η πάλη για τα δικαιώματά μας, προκειμένου να τσακίσουν κάθε αντίσταση. Θέλουν τους εργαζομένους μακριά από την οργανωμένη πάλη, για να προχωρούν τα σχέδιά τους για ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία χωρίς εμπόδια, όπως και στη συγκεκριμένη εταιρεία, που η εντατικοποίηση σπάει κόκαλα, διασφαλίζοντας την κερδοφορία της ύψους άνω του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την άμεση ανάκληση της απόλυσης της συναδέλφου και να ξαναγυρίσει στην δουλειά. Προειδοποιούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε καμία απόλυση εργαζόμενου πόσο μάλλον συναδέλφων που στοχοποιούνται για τη συνδικαλιστική τους δράση.

Στηρίζουμε τον αγώνα του Συνδικάτου για όποιες αγωνιστικές αποφάσεις πάρει.

Απαιτούμε τώρα άμεση ανάκληση της απόλυσης. Να σταματήσει η τρομοκρατία.

Περισσότερα

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στις 10:00πμ όλοι και όλες στην Ευελπίδων.

Ανακοίνωση Η άμεση και δυναμική απάντηση που δώσαμε στο Υπουργείο Εργασίας, έδειξε ότι: Όποτε, όπου,...

Σωματεία Έβρου: Προβολή ταινίας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνουμε προβολή ταινίας και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους...

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Χαιρετίζει τη νέα μεγάλη νίκη των μεταλλωρύχων Χαλκιδικής για υπογραφή ΣΣΕ

Η ΟΜΕ χαιρετίζει την νέα μεγάλη Νίκη των Μεταλλωρύχων Χαλκιδικής ενάντια στον εμπαιγμό της...