Ομοσπονδία Φαρμάκου: Καταγγελία σχετικά με τις εξελίξεις στον ”όμιλο” ΦΑΜΑΡ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει την Διοίκηση του Ομίλου ΦΑΜΑΡ για την απαράδεκτη στάση που κρατά απέναντι στο επιχειρησιακό σωματείο των εργαζομένων του Ομίλου το οποίο είναι και μέλος της Ομοσπονδίας μας.

Η Διοίκηση της ΦΑΜΑΡ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αποφεύγει να συναντηθεί με το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ, κωλυσιεργεί και αναβάλει συνεχώς την συνάντηση που έχει ζητήσει η Διοίκηση του Σωματείου μετά και από τις πετυχημένες κινητοποιήσεις στον Όμιλο, χρησιμοποιώντας αίολες δικαιολογίες.

Φαίνεται ότι δεν θέλει να απαντήσει στα δίκαια αιτήματα και διεκδικήσεις των εργαζόμενων που αφορούν την αύξηση των μισθών τους, την κατάργηση του απαράδεκτου εργασιακού καθεστώτος των εργολαβικών εργαζομένων με την μονιμοποίηση των εργολαβικών ως εργαζομένων στην ΦΑΜΑΡ, την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης. 

Είναι μάλλον προφανής η ενόχληση της εργοδοσίας από τους αγώνες των εργαζόμενων στον όμιλο το προηγούμενο διάστημα, στους οποίους πρωτοστάτησε το επιχειρησιακό Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ  μαζί με την Ομοσπονδία μας και τα κλαδικά μας Συνδικάτα σε Αττική και Βοιωτία – Εύβοια.

”Καταλαβαίνουμε” την ενόχλησή της από την συνεπή ταξική αγωνιστική γραμμή των Συνδικάτων μας και την επιθυμία της να συνομιλεί με ”σωματεία” που δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση στα εργοδοτικά ζητήματα και σχεδιασμούς.

Δυστυχώς, όμως, για αυτούς τόσο το επιχειρησιακό Σωματείο όσο και τα κλαδικά Συνδικάτα και η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με τους συναδέλφους μας στον Όμιλο ΦΑΜΑΡ για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας και για όλα όσα μας ανήκουν.

Απαιτούμε από την Διοίκηση του Ομίλου ΦΑΜΑΡ να σταματήσει τώρα τις παρελκυστική τακτική της και να πραγματοποιήσει άμεσα την συνάντηση με το Δ.Σ. του επιχειρησιακού Σωματείου – μέλους μας.

Περισσότερα

Το πρόγραμμα του webradio την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Το πρόγραμμα του webradio του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 έχει ως εξής...

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Συνένοχοι στο έγκλημα σε βάρος της υγείας του λαού δεν πρόκειται να γίνουμε

Συνάδελφοι Η κυβέρνηση της Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο λαιμητόμο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Συμμετέχουμε στην στάση εργασίας 1 Δεκέμβρη

 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ  ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 12.00-ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΟΛΕΣ...