Ομοσπονδία Φαρμάκου – Για την παραπομπή σε δίκη της προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Αφροδίτη Ρέτζιου

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει στους εργαζόμενους του κλάδου τη συνέχεια των διώξεων συνδικαλιστών και πρωτοπόρων εργαζομένων, τη φορά αυτή ενεργοποιώντας το νόμο «Χρυσοχοΐδη» για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, παραπέμποντας σε δίκη την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Αφροδίτη Ρέτζιου.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ύπαρξη και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε κλάδους και χώρους δουλειάς οδηγεί κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία να βάλουν σε χρήση ότι πιο αντιδραστικό έχουν νομοθετήσει όλο το περασμένο διάστημα, προκειμένου να σταματήσουν τις αντιδράσεις που πολλαπλασιάζονται.

Καμία τρομοκρατική μέθοδος, όμως, δεν πρόκειται να σταματήσει τους αγώνες των εργαζομένων όπως στον κλάδο μας με αιχμή την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους κλάδους.

Καλούμε τα Συνδικάτα του κλάδου να δείξουν την αλληλεγγύη τους σε όσους σέρνουν σε δικαστήρια και να συνεχίσουν τους αγώνες μας για να ακυρώνονται ένας – ένας στην πράξη όλοι οι αντεργατικοί τους νόμοι.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Περισσότερα

Σωματεία – Φορείς Καβάλας: Κάλεσμα σε σύσκεψη 18 Φλεβάρη για το έγκλημα στα Τέμπη

Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι Στις 28/2/2026 συμπληρώνονται 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη,  που στοίχισε την...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης: 13 Φλεβάρη σύσκεψη για τον συντονισμό του αγώνα

Συμμετέχουμε στην Σύσκεψη των Εργατικών Σωματείων της πόλης! Συντονίζουμε τον αγώνα μας. Ενάντια στην...

Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας: Όλοι στα συλλαλητήρια 26 και 28 Φλεβάρη

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις κατασκευές και τα συναφή Επαγγέλματα Δίνουμε μαζικά το παρόν : Στη...