Ομοσπονδία Εργατ/λων Χημικής Βιομηχανίας: Κάλεσμα στήριξης του αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας

Δημοσιεύτηκε στις

Όλοι μαζί την Τρίτη 5/3και ώρα 9:00π.μ. στον Άρειο Πάγο

Αύριο, Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 και ώρα 9:00π.μ., στον Άρειο Πάγο κρίνεται οριστικά ο οκτάχρονος εμβληματικός αγώνας των απολυμένων εργαζόμενων στα Λιπάσματα Καβάλας απέναντι στις πρωτοφανείς παράνομες και καταχρηστικές πρακτικές της εργοδοσίας.

Στη δικαστική αίθουσα, δικαιωμένοι τόσο στην πρωτόδικη, όσο και στην εφετειακή απόφαση, η Διοίκηση του Σωματείου και οι δικηγόροι τους θα δώσουν τη μάχη ώστε το δίκιο να κατατροπώσει τελεσίδικα τη «μαύρη» εργοδοτική παραβατικότητα, την αυθαιρεσία και τις μεθοδεύσεις της.

Σύσσωμοι οι συνάδελφοί μας από την Καβάλα θα βρεθούν έξω από τον Άρειο Πάγο, η καρδιά του εργαζόμενου και των Συνδικάτων θα «χτυπά» στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας.

Χρέος όλων μας να στηρίξουμε με την παρουσία και τη φωνή μας το κορυφαίο αυτό πρότυπο ανυποχώρητης συνδικαλιστικής αγωνιστικότητας και δράσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ο.Ε.Χ.Β.Ε. καλεί Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, μεμονωμένους εργαζόμενους και ενεργούς πολίτες να δώσουμε δυναμικά, μαζικά και αποφασιστικά το παρών στον Άρειο Πάγο στηρίζοντας έναν εμβληματικό αγώνα που μας εμπνέει όλους, μας αφορά όλους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...