Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας : Καταδικάζει απερίφραστα την απαξιωτική συμπεριφορά ενάντια σε ειδικευόμενη γιατρό

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΝΓΕ, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από την Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, καταδικάζει απερίφραστα την απαξιωτική συμπεριφορά, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τις καταγγελίες συνοδευόταν και από απειλές, από πανεπιστημιακό γιατρό ενάντια σε ειδικευόμενη γιατρό (και μάλιστα άλλου τμήματος και άλλης ειδικότητας).

Η αξιοπρέπεια των νέων γιατρών που μοχθούν νυχθημερόν σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και που η εκπαίδευσή τους υποβαθμίζεται για δεύτερο συνεχόμενο έτος λόγω των απαράδεκτων κυβερνητικών χειρισμών σχετικά με την επιδημία, πρέπει να διαφυλάσσεται έναντι όλων. Είναι τελείως απαράδεκτο για θέματα που προκύπτουν δεκάδες φορές καθημερινά σε κάθε μεγάλο νοσοκομείο της χώρας (εν προκειμένω η αντιμετώπιση ενός επείγοντος περιστατικού στο ΤΕΠ) να υπάρχουν τέτοιες αντισυναδελφικές συμπεριφορές ενάντια σε ειδικευόμενους γιατρούς.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων : Όλοι στις κινητοποιήσεις και στην Απεργία 16 Δεκέμβρη

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων σε συνεδρίαση του συζήτησε τα ζητήματα των αγροτών...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Όλοι 8 Δεκέμβρη στη συγκέντρωση στήριξης του αγώνα των αγροτών

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί το λαό της περιοχής, τους εργαζόμενους, τα σωματεία μέλη...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας και θα σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους

Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας και θα σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό...