Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Για το ζήτημα του Κ.Υ Κρανιδίου – Π.Ι. Σπετσών

Δημοσιεύτηκε στις

Οι συνάδελφοι γιατροί του Κ.Υ Κρανιδίου Αργολίδας για πολλοστή φορά διαμαρτύρονται εγγράφως σχετικά με την σκανδαλώδη απαλλαγή από εφημερίες στο Κ.Υ των δύο (2) γιατρών του Περιφερειακού Ιατρείου Σπετσών (μόνιμης και αγροτικού), την οποία απαλλαγή έχει υπογράψει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα σε συνάντηση που έγινε με τον κ. Καρβέλη με αφορμή το θέμα του νοσοκομείου Πύργου, οι εκπρόσωποι της ΟΕΝΓΕ είχαν θέσει και το συγκεκριμένο ζήτημα του Κ.Υ Κρανιδίου – Π.Ι. Σπετσών για το οποίο ο κ. διοικητής δεν είχε δώσει καμία απολύτως απάντηση.

Με το νέο τους έγγραφο οι γιατροί του Κ.Υ Κρανιδίου τεκμηριώνουν ότι οι αιτιάσεις που επικαλείται ο κ. Καρβέλης είναι τελείως αβάσιμες.

Αφού έχει εξαντληθεί κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, απευθυνόμαστε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας απαιτώντας να λυθεί άμεσα αυτή η απαράδεκτη κατάσταση άνισης μεταχείρισης και ευνοιοκρατίας που αποδεικνύει στην πράξη πόσο «ψεύτικα είναι τα λόγια τα μεγάλα» της κυβέρνησης, όσον αφορά τους γιατρούς και τους υγειονομικούς του ΕΣΥ, αφού ξεκάθαρα εφαρμόζει εργασιακή γαλέρα για την συντριπτική πλειοψηφία και ταυτόχρονα ευνοιοκρατία για λίγους και εκλεκτούς.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Συμπαράσταση στους συμβασιούχους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στηρίζει και συμπαραστέκεται στους συμβασιούχους Εργασιακούς Συμβούλους των ΚΠΑ2 Πειραιά,...

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Κάλεσμα 25 Γενάρη σε σύσκεψη για την ειδική αγωγή

Γονείς παιδιών στην ειδική αγωγή, στηρίζουμε την σημαντική πρωτοβουλία για τα παιδιά μας του...