Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Αλληλεγγύη στον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ε.Γ της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε εκφράζει την αλληλεγγύη της και την αμέριστη συμπαράστασή της στον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, Βασίλη Παρασκευόπουλου, ο οποίος δικάζεται τη Δευτέρα 2/6 με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Η δίωξη αφορά τις κινητοποιήσεις που έγιναν από τα καλλιτεχνικά σωματεία των εργαζομένων στον πολιτισμό στην περίοδο της πανδημίας. Αγώνες που έγιναν και είχαν ως αιτήματα την εξασφάλιση της επιβίωσης για τους εργαζόμενους που είχαν μείνει χωρίς δουλειά και χωρίς οικονομική βοήθεια. Η μεγάλη συμπαράσταση στην πρώτη δίκη, η μαχητική συμμετοχή, έριξαν στο κενό την προσπάθεια τρομοκρατίας των εργαζομένων.

Δίνουμε συλλογική απάντηση στην επιχείρηση ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων.Το σύνθημά μας στους αγώνες που έγιναν την περίοδο της πανδημίας “τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή” δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Δυναμώνουμε τους αγώνες μας, την αλληλεγγύη μας.

Απαιτούμε να αποσυρθούν άμεσα όλες οι κατηγορίες σε βάρος του Προέδρου του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

 

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών – Ένωση Λογιστών Ελεγκτών ΠΑ: Κάλεσμα συμμετοχής στη κινητοποίηση 14 Αυγούστου στο Λιμάνι του Πειραιά

ΚΑΜΊΑ εμπλοκή και στήριξη της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού Λαού. ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Για την καταβολή του επιδόματος αδείας

Κάθε εργαζόμενος δικαιούται να λάβει από τον εργοδότη του το επίδομα αδείας, πριν την...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά στις 14 Αυγούστου

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7πμ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ...