Τρίτη, 4 Αυγούστου

Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού Καβάλας στην επιθεώρηση εργασίας

image_pdfimage_print

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού-τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων Π.Ε. Καβάλας & Θάσου στα γραφεία της επιθεώρησης εργασίας Καβάλας όπου και καταθέσαμε το πλαίσιο των αιτημάτων των εργαζομένων του κλάδου μας. 

Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας και προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη στάση της επιθεώρησης, στο ερώτημα “γιατί κάνουν τα στραβά ματιά μπροστά  στην  γενικευμένη αδήλωτη εργασία που κυριαρχεί στον κλάδο μας”, ο Προϊστάμενος του ΣΕΠΕ έφτασε να μας πει: “τι να κάνουμε να τους καταστρέψουμε τους επιχειρηματίες;” δείχνοντας ποιος είναι ο καημός του ΣΕΠΕ.  

Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαμε στην κινητοποίηση απαντήσαμε αποφασιστικά στην προκλητική στάση του προϊστάμενου του ΣΕΠΕ και του δηλώσαμε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια συσπειρωμένοι στο σωματείο μας για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας. 

Η σημερινή κινητοποίηση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως ενάντια στην συμμαχία Κράτους – Μεγαλοεργοδοσίας μόνος πραγματικός αντίπαλος είναι τα ταξικά σωματεία , μόνη λύση ώστε να μην περάσει αυτή η νέα επίθεση στα δικαιώματα μας είναι η οργάνωση και πάλη των εργαζομένων μέσα από αυτά. 

Comments are closed.