Τρίτη, 4 Οκτωβρίου

Όλοι στην συγκέντρωση της ΕΕΔΥΕ 9 Αυγούστου στις 8μ.μ. στην πλατεία Ζακλίν Ντε Ρομιγύ

0

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα εργατικά σωματεία, τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ζακλίν Ντε Ρομιγύ (στάση ΗΣΑΠ Θησείο) και στην πορεία στο ιστορικό κέντρο.

Συμπληρώθηκαν 77 χρόνια από το έγκλημα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών με τη ρίψη των ατομικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Χιλιάδες τα θύματα από αυτήν την δολοφονική επίθεση, αλλά και από την ραδιενέργεια.

Απευθύνουμε κάλεσμα να ενταθεί ο αγώνας της εργατικής τάξης ενάντια στις ιμπεριαλιστικές ενώσεις και τους επιχειρηματικούς ομίλους που αυτό που τους νοιάζει είναι πως θα αρπάξουν με το ματοκύλισμα τον πλούτο των λαών και να μοιράσουν τις αγορές. Από τη μια οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και από την άλλη η Ρωσία και η Κίνα. Να ενταθεί ο αγώνας γιατί ο κίνδυνος γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου είναι ορατός όσο ποτέ. Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία με την εισβολή της Ρωσίας και η εμπλοκή των πυρηνικών δυνάμεων ΗΠΑ και του  ΝΑΤΟ αποτελούν άμεσο κίνδυνο για τους λαούς.

Καμιά ανοχή στις εγκληματικές επιθέσεις του Κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, που συνεχίζει να αιματοκυλεί τους Παλαιστίνιους, με την στήριξη όλων των ιμπεριαλιστικών σχηματισμών.      

Κανένας εφησυχασμός απέναντι σε όλα αυτά, αλλά και την επικίνδυνη πολιτική των μέχρι και σήμερα κυβερνήσεων και της σημερινής της ΝΔ, που έχουν δώσει Γή και ύδωρ  στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ συμμετέχοντας και εμπλέκοντας τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και έχοντας γεμίσει τη χώρα από άκρη σε άκρη με Αμερικανονατοικές Βάσεις.  

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 8ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ζακλίν Ντε Ρομιγύ (στάση ΗΣΑΠ Θησείο) και στην πορεία στο ιστορικό κέντρο.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.