Κυριακή, Αύγουστος 18

Όλοι στη στάση εργασίας την Πέμπτη 14 Φλεβάρη στην PDSolutions

image_pdfimage_print

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 3-6μμ.
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 3.30μμ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ… ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι στην PDSolutions,

Την Πέμπτη 14 Φλεβάρη στις 4μμ. έχει οριστεί επίσημη συνάντηση με την εργοδοσία της PDS για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με σκοπό την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας (ΣΣΕ).

Οι κινητοποιήσεις μας όλο το προηγούμενο διάστημα, η συμμετοχή μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι και σε αυτή της προηγούμενης βδομάδας για την εξέλιξη με την απόσχιση κλάδου στον Όμιλο Πειραιώς, φέρνουν αποτελέσματα! Η αποφασιστικότητα ΟΛΩΝ μας θα κρίνει και το αποτέλεσμα αυτής της σημαντικής μάχης που δίνουμε για την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους στην PDSolutions.

Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού προκήρυξε στάση εργασίας για την Πέμπτη 14 Φλεβάρη και ώρα 3-6μμ. Στηρίζουμε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι τη μάχη της υπογραφής συλλογικής σύμβασης με την παρουσία μας έξω από το κτίριο της Καλλιθέας. Δείχνουμε με τη συμμετοχή μας στη συγκέντρωση ότι αυτή η μάχη είναι μάχη ΟΛΩΝ μας, ότι μας αφορά και δίνεται από εμάς τους ίδιους.

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

Οι εργαζόμενοι στην PDSolutions έχουμε πλέον πείρα! Η διοίκηση έχει δείξει ότι δεν την ενδιαφέρουν οι δικές μας ανάγκες όταν αυτές έρχονται σε σύγκρουση με τα δικά της συμφέροντα. Η επίθεση που γίνεται ενάντια στα δικαιώματα της μητρότητας και το ειδικό πρόγραμμα/ωράριο έχουν στόχο την αύξηση των κερδών τους που περνά απ’ τις δικές μας πλάτες. Σειρά παίρνουν το πρόγραμμα των υπολοίπων με την κατάργηση των αλλαγών βάρδιας μεταξύ μας, γεγονός που αποδεικνύει  ότι σκοπεύουν να καταργήσουν όσα δικαιώματα και υποτυπώδεις παροχές είχαμε μέχρι σήμερα. Η πίεση και η εντατικοποίηση συνεχίζουν να αυξάνονται, όποιος δεν καταφέρνει να πιάσει τους ολοένα και αυξανόμενους ρυθμούς και στόχους απολύεται ή εξαναγκάζεται σε παραίτηση…

Συνάδελφοι, η λύση δεν βρίσκεται στην παραίτηση, στον ατομικό δρόμο, αλλά στη συλλογική διεκδίκηση και πάλη. Εμείς είμαστε που «βγάζουμε» τη δουλειά. Κατεβάζουμε ΟΛΟΙ το ακουστικό και τους αναγκάζουμε να μας ακούσουν!

Αγωνιζόμαστε για υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης που θα κατοχυρώνει όλα τα εργασιακά και μισθολογικά μας δικαιώματα:

  • ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ δουλειά για όλους. Έξω τα δουλεμπορικά από την PDS. Άμεση πρόσληψη όλων των εργαζομένων απευθείας από την PDS.
  • ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ σε όλους τους συναδέλφους. Κανείς κάτω από 751 βασικό μισθό.
  • ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ο χρόνος του διαλείμματοςσε 15 λεπτά για κάθε 2 ώρες εργασίας.
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που να εξυπηρετεί τις δικές μας ανάγκεςκαι όχι μόνο τις ανάγκες της PDS.
  • ΚΑΜΙΑ μητέρα να μην εργάζεται σαββατοκύριακο!Το σαββατοκύριακο είναι για να το περνάμε με τις οικογένειες και τα παιδιά μας.
  • Να επιτρέπονται αλλαγές στο πρόγραμμα μεταξύ εργαζομένων.Δεν τσιμπάμε στον κοινωνικό αυτοματισμό, ότι δήθεν οι εργαζόμενοι ζητάνε αλλαγές για να πάνε για καφέ(!)

Όλοι οι εργαζόμενοι στην PDS δυναμώνουμε το Κλαδικό Σωματείο. Παίρνουμε μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου μας την Τετάρτη 20/2 και ώρα 5.30μμ στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5, πίσω από τη Μητρόπολη). 

Comments are closed.